FHM Shoots: Rowéna Verdaasdonk

mrt 11 2021, 16:00 Girls
dsc 4124
Na vorige week een prachtige shoot op een paard met realityster Amanda Balk , hebben we deze week opnieuw een social media celeb aan de haak geslagen! Rowéna Verdaasdonk ken je misschien wel van haar deelname aan Love Island, en anders ben je wellicht wel een van haar 136.000 volgers. Zo niet, dan komt dat wel na deze bloedstollende fotoshoot van Russell Pearson. Your turn, Rowéna!
Hey Rowéna! Wat een prachtige shoot! Ben je er zelf ook blij mee?
Hello! Dankjewel! Ja, ik vind de foto’s heel mooi geworden. Wel spannend hoor, voor zo’n mooi blad als FHM, maar heb het toch maar mooi geflikt!
Zo is dat! Hoe was de samenwerking met Russell?
Russel is heel prettig om mee te werken. We hadden vanaf het eerste moment al gezellige gesprekjes dus dat maakte alles een stuk comfortabeler.
dsc 4638
Foto: Russell Pearson
Waar liggen je roots?
Ik ben geboren en opgegroeid in Breda, Noord-Brabant. Ik heb daar altijd fijn gewoond, gezellige stad, lieve mensen, veel te doen. Ik woonde al vroeg op mezelf (vanaf mijn 16e) en uiteindelijk ben ik naar Amsterdam verhuisd. Daar had ik wat meer moeite met mijn eigen plekje vinden, want ik voelde me er niet echt thuis. De mentaliteit is anders dan in Brabant, de gezelligheid van daar mis ik wel. Ik dacht ook altijd dat ik terug zou gaan naar Brabant, maar toch woon ik hier nog steeds. Ik heb het inmiddels wel naar mijn zin, maar toch zal ik altijd een Brabantse blijven.
Wat doe je in het dagelijks leven?
Heb net mijn studie Rechten afgerond. Dat was niet gemakkelijk in deze tijd, maar het is me toch gelukt. Ik wilde niet verder studeren dus werk ik werk vier dagen per week bij een leuk bedrijf waar ik het heel erg naar mijn zin heb. Daarnaast doe ik ook nog modellenwerk, best veel dus. Verder sport ik graag, yoga en fitness bijvoorbeeld. Of skeeleren, als het lekker weer is.
Je hebt duizenden volgers op Instagram. In hoeverre heeft je deelname aan Love Island daaraan bijgedragen?
Ja enorm natuurlijk. Voor Love Island had ik ook al wel wat volgers, mede door mijn deelname aan Miss Nederland. Maar dit is toch wel een ander level. Vooral hoe iedereen met je meeleeft en betrokken is... ongelofelijk. Heel bijzonder ook dat je iets voor een ander kan betekenen door op je eigen kanaal over bepaalde onderwerpen te praten. Dat probeer ik dan ook zo eerlijk mogelijk te doen over allerlei leuke en minder leuke onderwerpen. Maakt niet uit wat ik op social media zet, mijn inbox staat vol. Super lief, al die leuke berichtjes!

"Ik kijk altijd op tegen alle prachtige vrouwen die in FHM verschijnen en nu sta ik daar zelf tussen"

Hoe was het voor jou om aan dat programma mee te doen?
Een ervaring om nooit te vergeten! Ik ging naar het eiland om aan mezelf te werken: ik had last van verlatings- en bindingsangst. Een ingewikkelde combinatie waar ik graag vanaf wilde. Het maakte mijn liefdesleven niet makkelijker en ik hoopte daar verandering in te brengen. Ik heb echt een hele leuke tijd gehad, leuke mensen leren kennen en vooral ook mezelf beter leren kennen. Dat is wel gelukt en ik weet nu beter wat ik wel en vooral niet wil. Soms ben ik foto’s aan het terugkijken en dan mis ik het ook wel.
Vind je het een aanrader om aan mee te doen?
Zeker weten! Niet om de liefde te vinden, want ik geloof niet dat je dat in een programma gaat vinden. Je leert elkaar wel kennen, maar op een hele andere manier dan in de echte wereld. In de echte wereld moet je elkaar weer opnieuw leren kennen en dan loop je toch wel tegen bepaalde problemen aan. Dat is wel iets waar ik het heel moeilijk mee heb gehad. Je gaat eigenlijk eerst van iemand houden en vervolgens leer je iemand pas kennen. Als iemand dan niet de ware blijkt te zijn dan doet dat wel extra pijn. Wel leer je vooral veel over jezelf en maak je echt een persoonlijke groei door. Dat is voor mij heel waardevol geweest. En dan niet te vergeten dat ik mijn beste vriendinnen in het programma heb leren kennen.
Word je nog wel eens herkend en ervaar je dat?
Ja, eigenlijk heel vaak! Ik heb het zelf niet meer echt in de gaten, ben er gewend aan geraakt. Als mensen om een foto vragen of een praatje komen maken vind ik dat altijd heel erg leuk en gezellig en is dat weer zo’n besefmomentje van 'Oja, ik deed mee aan een tv-programma'.
dsc 4187 copy
Foto: Russell Pearson
Hoe vind je het om in FHM te staan?
Eerlijk gezegd geloof ik mijn ogen niet haha! Het is niet zo dat ik superzelfverzekerd ben over mijn uiterlijk dus dit kwam wel als een verrassing. Ik kijk altijd op tegen alle prachtige vrouwen die in FHM verschijnen en nu sta ik daar zelf tussen. Nooit gedacht dat dit moment zou komen, maar ik ben daar natuurlijk onwijs trots op!
Als jij de top-3 van de FHM500 zou mogen maken. Hoe zou die eruit zien en waarom?
Goh, dat vind ik een hele lastige. Ik vind het moeilijk om een top-3 te maken omdat er te veel namen in mij opkomen, haha. Vrouwen die ik in ieder geval heel mooi vind zijn Romee Strijd, Negin Mirsalehi, Doutzen Kroes en Sylvie Meis. Stuk voor stuk hele mooie en spontane vrouwen.
Je bent ook ambassadeur van Hunkemöller. Kun je daar meer over vertellen?
Onwijs leuk! Ik ben heel trots dat ik uithangbord van zo’n mooi merk mag zijn. Ik krijg alle mooie nieuwe collecties toegestuurd, doe fotoshoots en in normale tijden loop ik ook shows voor Hunkemöller. Jullie snappen dat mijn kast inmiddels uitpuilt van lingerie, maar ik mag absoluut niet klagen!
Haha, vervelend. Hoe is het om schaars gekleed voor een camera te poseren?
Ik had daar eigenlijk niet veel ervaring mee, maar sinds mijn ambassadeurschap met Hunkemöller heb ik al even kunnen oefenen. Het blijft altijd spannend, jezelf letterlijk zo bloot geven. Het is niet zo dat ik mezelf een topmodel vind en 100% tevreden ben over mijn lichaam. Maar als je dan het eindresultaat ziet van je eigen shoot kan je natuurlijk alleen maar trots zijn.

"Een PlayStation vind ik echt een afknapper"

De vraag die alle mannen willen weten: ben je nog single?
Yes, haha ik ben nog single!
Hoeveel DM’s van mannen ontvang je dagelijks? En wat vind je daarvan? Kun je een leuke en een stomme eruit filteren?
Dat zijn er echt heel veel! Sta er zelf versteld van hoeveel het er zijn, dan denk ik soms wel eens: waarom wil iedereen met mij praten? Wel gezellig natuurlijk, haha! Stomme berichten krijg ik echt absoluut niet, daar ben ik wel heel blij om. Wel krijg ik soms berichten van mannen van 50+ waarvan ik niet eens wist dat dat ook de doelgroep van Instagram is. Of mannen die me mee willen nemen op reis of naar een hotelkamer. Op zich hoeven zulke berichten van mij niet. Een spontaan gesprek is meer iets waar mijn voorkeur naar uit gaat.
dsc 4305
Foto: Russell Pearson
Op wat voor type mannen val je?
Die vraag wordt echt ontzettend vaak gevraagd, haha. Ik heb eerlijk gezegd niet echt een duidelijk type. In ieder geval vind ik het aantrekkelijk als een man een goed gesprek kan voeren, spontaan is en humor heeft. Daarnaast zou ik eens een man in mijn leven willen die echt volwassen is en uiteindelijk huisje, boompje beestje zou willen. Eentje die ambitie heeft en ergens voor gaat in het leven, waar ik hem in kan steunen en andersom hij mij kan supporten met mijn dromen. Eentje die zijn eigen zaken kan regelen maar ook de chaos in mijn leven kan handelen. Ja en dan hebben we het nog niet over het uiterlijk gehad. Op zich heb ik daar niet veel voorkeuren in. Een beetje sportief, goed verzorgd, iets langer dan ik en mooie tanden. Daar komt hij al een heel eind mee. Oja, maar wat ik echt een afknapper vind is een PlayStation. Daar wil ik echt niets over horen, haha! Nee, ik maak het mezelf niet makkelijk, I know.
Wat hoop je in 2021 allemaal te bereiken? Wat zijn je doelen?
Eerlijk gezegd is 2021 op zakelijk gebied voor mij heel goed begonnen. Ik wilde graag ambassadeur worden van een mooi merk, een FHM shoot en een shoot in een ander blad waar ik niet te veel over kan zeggen. Deze doelen heb ik allemaal inmiddels behaald! Met mijn nieuwe agency LUX Talent Group werken we aan veel mooie projecten in de UK, dus ik hoop dat we binnenkort weer kunnen reizen. In Nederland zou ik nog wel eens een programma willen doen: Expeditie Robinson lijkt me heel bijzonder. Op persoonlijk gebied zou ik het erg leuk vinden als er op den duur een man in mijn leven komt. Niet nu meteen natuurlijk, want ik ben nog erg druk. Maar met oog op de toekomst zou hij welkom zijn!
Meer van Rowéna Verdaasdonk? Volg haar op Instagram . Volg fotograaf Russell Pearson dan ook gelijk effe.

Behind the scenes video

Vluggertje met Rowéna Verdaasdonk

Maaltijd:Sushi of Italiaans TV-programma: Expeditie Robinson en Love Island ofcourse
Stad:Antwerpen om te winkelen! Reis: Zonnige/actieve vakantie
Model:Romee Strijd Serie
: La Casa de Papel, Prison Break, Suits, Gossip girl
Film:Liever documentaires! Artiest: Madison Beer
Auto:Range Rover Sport: Kunstschaatsen

Gallery

Credits

Lingerie: Hunkemoller Locatie: Haven Lake Village

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant