FHM500 Shoots: Sylvana IJsselmuiden, de Mooiste Vrouw van Nederland 2020

dec 26 2020, 11:15 Girls
sylvana ijsselmuiden fhm08
Met kerst delen we altijd graag cadeautjes uit. Wat dacht je van de fotoshoot met de nummer 1 van de FHM500 2020? Heel graag gedaan! Ze is down to earth, one of the guys en smokin’ hot. Het maakt haar tot de populairste Nederlandse vrouw van dit moment. Dat niet alleen, ze is hét sekssymbool van deze tijd. Tot grote blijdschap van duizenden reaguurders is het nu eindelijk officieel: Sylvana IJsselmuiden is de Mooiste vrouw van Nederland 2020!
Twee jaar geleden nog de hoogste binnenkomer in de FHM500, nu verkozen tot de Mooiste Vrouw van Nederland 2020! Hoe vind je die?
Ja bizar hé? Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en heel erg dankbaar. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: ‘uiterlijk straalt, innerlijk bepaald’.
sylvana ijsselmuiden fhm15
Foto: Nanda Hagenaars
Wij vinden je qua looks wel een kruising tussen Gigi Ravelli en Fatima Moreiro de Melo. Hoor je dat vaker?
Dankjewel! Ja, dat heb ik wel vaker gehoord. Wat ik ook heel vaak hoor, en dat vind ik echt een ongekend compliment, is dat ik lijk op Kees Flodder. Op Tatjana. Ik ben heel trots dat mensen die vergelijking maken. Dat zie ik alleen maar als een heel groot compliment.
Die snappen we zeker. Tatjana, Katja Schuurman… Jij bent het sekssymbool van deze tijd.
Dat zijn gigantische vrouwen. Ik hoop dat ik net zo mooi oud kan worden als zij. Ik kijk natuurlijk niet naar mezelf als sekssymbool, maar ik vind het alleen maar mooi als dit gezegd wordt. Mensen hebben ook wel eens tegen mij gezegd: ‘Moet jij niet eens een trui aantrekken.’ Daar word ik wel chagrijnig van. Ja hallo, Tatjana en Katja hebben ook hele goede borsten. Die heb ik ook. Donder op met je opmerking. Ik ben een vrouw, ik heb goede borsten en ik ben er trots op. Moet ik ze dan gaan verbergen? Ik kan ze beter omarmen en ze ownen. Vrouwen zijn zulke mooie wezens. Laat ze vrouw zijn. Het is zo zonde als je je sterke punten zou moeten verbloemen.
Je komt in het rijtje te staan met Georgina, Katja Schuurman, Bridget Maasland, Ellemieke Vermolen, Chantal Janzen, Yolanthe , Tess Milne, Kim Feenstra, Nochtli Peralta, Shelly Sterk en Jessie Jazz. Wie is je favoriet?
Zijn natuurlijk allemaal prachtige vrouwen, maar ik heb twee favorieten. Kim Feenstra vind ik zo’n krachtige vrouw. Zij is zo leuk, nuchter en puur. Ze komt van ver en heeft gevochten voor haar plekje. Fantastische vrouw. Daarnaast kies ik voor Chantal Janzen. Ik bewonder haar enorm. Ze heeft hele leuke humor en een schitterende carrière. Ik zou graag eenzelfde pad bewandelen als zij.

“In een kwartiertje heb ik zo 30 dickpics verzameld”

Je bent zo’n beetje de populairste vrouw van Nederland. Kun je nog normaal over straat?
Als je dat zegt word ik een beetje verlegen. Soms is het wel extreem. Gister werd er thuis nog een bos tulpen bezorgd met een kaartje: ‘groetjes van een fan.’ Ik kan niet meer normaal in de trein zitten of hardlopen. Ik ben er tegenwoordig wel echt bewust van en ga soms vermomd de deur uit. Ik vind het raar om te zeggen dat ik fans heb, maar het is wel zo. Dagelijks willen mensen met mij op de foto. Maar ik zal mezelf never nooit te goed voelen om nee te zeggen. Nooit! Door deze mensen kan ik doen wat ik doe. Ik heb laatst m’n trein gemist omdat er een groepje jongens op de foto wilden, haha. Dat is prima. Alleen maar heel lief. Maar het blijft wel heel gek. Dat ik op Pornhub sta terwijl iemand zich aftrekt op een foto van mij, daar wil ik niet teveel bij stilstaan.

[caption id="attachment_194148" align="aligncenter" width="1000"]
Sylvana IJsselmuiden FHM500

Hoeveel dickpics ontvang jij op een dag?
Echt veel te veel. Ik heb een hele collectie joh. Laatst vroeg Radio 538 aan mij of ik voor een nieuw programma wat dickpics wilde screenshotten en doorsturen. Feit dat ze dit aan mij vragen zegt al genoeg. Schandalig eigenlijk. In een kwartiertje heb ik zo 30 dickpics. Dit is niet iets waar ik trots op ben.
Soms nagel je ze ook genadeloos aan de schandpaal.
Een tijdje terug stuurde iemand dickpics door, maar dat had hij een beetje onhandig gedaan. Ik zag zo wie het was. Een ondernemer met een eigen restaurant en twee kleine kinderen. Ja, die heb ik wel even met gestrekt been aangepakt. ‘Wat leuk dat je aan judo doet! En wat een mooi restaurant, misschien kom ik binnenkort wel even langs. Wat vindt je vriendin er eigenlijk van dat je dit soort foto’s stuurt?’ Toen werd hij bang, haha. Ik vroeg aan hem: ‘waarom doe je dit eigenlijk?’ “Omdat ik weet dat als ik een lief berichtje stuur je toch niet reageert”, antwoordde hij. Het is dus om te shockeren. Dickpics zijn eigenlijk een soort wanhoopspoging om aandacht te vragen.

“Ik hou van racen en voetbal, ik drink bier, laat een boer en als ik een lekker wijf zie dan zeg ik het ook.”

Hoe komt het dat jij zo populair bent?
In het leven vind ik één ding heel belangrijk: jezelf nooit ergens te goed voor voelen. Ga jezelf niet beter voordoen dan je bent en niet verheven voelen boven anderen. Die mentaliteit heb ik altijd gehad. Ik denk dat dit iets is wat mensen herkennen en waarderen. Verder neem ik mezelf niet te serieus en ben ik echt one of the guys. Ik hou van racen en voetbal, ik drink bier, laat een boer en als ik een lekker wijf zie dan zeg ik het ook. Aan de andere kant ben ik ook heel vrouwelijk en zachtaardig. Ik hou ook van make-up en leuke jurkjes. Ik denk dat dit een combinatie is die gewaardeerd wordt.
Dat je F1 fangirl bent weten we allemaal. Waarom heb jij nog nooit bij Ziggo Sport aan tafel gezeten eigenlijk?
Ik heb serieus geen idee. Ik heb letterlijk al meer dan honderd berichten gehad van mensen die hetzelfde vroegen. Ik vraag het mezelf ook wel eens af, want ik ben diehard F1 fan. Ik heb een mondje mee te praten. Als ik soms zie welke gasten er zitten, die weten niet eens wat een DRS is. Het is waarschijnlijk een bewuste keuze, maar ik hoop dat ik binnenkort toch eens mag aanschuiven. Doornbos, de broers Coronel, van Gameren, ik ken ze allemaal. Fantastische mannen. Maar die hebben ook af en toe een vrouw nodig. Anders wordt het wel heel mannelijk allemaal. Wat ik kan toevoegen? Inhoudelijke kennis en vrouwelijke charme. Als de hele wereld alleen maar uit mannen zou bestaan, dan zou er nergens een leuk bloemetje op tafel staan. Ik wil dat bloemetje aan tafel zijn.
Je vriend Steijn Schothorst is coureur. Hoe is het om met een coureur te gaan?
Superleuk. Ik zie hem natuurlijk vooral als mijn vriend, niet als coureur. Vroeger racete hij tegen Max Verstappen, Carlos Sainz en Nico Hulkenberg. Tegenwoordig rijdt hij in de GT3. Ik ben diehard raceliefhebber, maar nu mijn vriend racet merk ik wel dat ik het wat enger vind. Hij heeft geen grenzen en ziet geen gevaar. Daardoor ben ik wat banger. Maar de racerij is een geweldige wereld. Keihard ook. Je kan in absolute topvorm verkeren, maar in het laatste rondje door iemand van de baan worden gereden. Snelle auto’s, de geur van rubber, glitter & glamour. I love it.
sylvana ijsselmuiden fhm03
Foto: Nanda Hagenaars
Heb je Max Verstappen al eens ontmoet?
Ja, meerdere keren. Steijn is bevriend met hem. Ik vind Max een fantastische racer en een leuke gast. Door corona mis ik de Formule 1 enorm. Ik had zoveel zin in dit seizoen. Maar gezondheid is allerbelangrijkste. Max en ik waren eens uit in Amsterdam. Hij had een beveiliger bij zich. Toen kwam er een groepje mannen op ons af. Die vroegen: ‘mag ik met je op de foto?’ Ik deed al een stapje naar achter. ‘Nee, we willen met jou op de foto, Syl!’ Ze hadden Max niet eens in de gaten. Dat was wel een bijzonder moment, haha.
Jij hebt corona gehad hé?
Ja, helemaal aan de beginperiode. Ik had meer dan 40 graden koorts en last van m’n longen. Ik was echt heel erg ziek. Ik voel me nu weer helemaal top hoor. Maar het is vreselijk wat er aan de hand is. Ik had zoveel leuke dingen op het programma. Ik had nu m’n racelicentie gehad, ik zou voor de F1 naar Zandvoort, Monaco en Abu Dhabi gaan, het FHM500-event dat niet doorging. Het is zuur, maar ik kan me er goed bij neerleggen. Het belangrijkste is een gezonde maatschappij. Dat mijn pake & beppe geen bezoek mogen ontvangen, vind ik het allerergste.
We lazen in een van jouw reacties onder een van je Instagramposts dat je eerder erg ziek bent geweest. Hoe gaat het nu?
Ik heb baarmoederhalskanker gehad. Dat is nu een jaar geleden. Ik sta nog steeds onder controle, maar nu ben ik gelukkig weer clean. Ik heb het nooit heel erg benoemd, want het genereert een bepaalde vorm van aandacht die ik niet hoef. Maar als ze op mijn Instagram alleen maar met kanker aan het schelden zijn, dan kan ik daar heel boos om worden.
Wat naar. Blij om te horen dat het weer goed met je gaat! Zeg, je bent de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét gezicht van Dumpert. Wat liggen daar nog voor uitdagingen voor jou?
Bij Dumpert mag ik m’n eigen programma’s maken en kan ik ontzettend veel vlieguren maken. Dat vind ik heel cool. Een Dumpert Reeten wordt standaard een half miljoen keer bekeken. Dat lijkt een makkelijk programma, maar je moet wel altijd messcherp zijn. We hebben grote cabaretiers te gast gehad die gewoon dichtklappen. Dat blijft elke week weer een uitdaging.

“Ik zou graag eenzelfde pad bewandelen als Chantal Janzen”

Tot slot, wat zijn je dromen op werkgebied?
Ik zou nog heel graag in een leuke Nederlandse film of serie willen acteren. Ik heb niet voor niets een theateropleiding gedaan. Ik las laatst een artikel dat Costa
misschien weer terugkwam. Dat zou ik te gek vinden. Presenteren vind ik ook nog steeds fantastisch Ik heb nu heel veel op internet gedaan, maar ik zou wel meer richting televisie willen. Een programma als Expeditie Robinson of Boer Zoekt Vrouw
presenteren lijkt me geweldig. Meerdere televisiezenders hebben al wel interesse getoond, maar ik wil ook op internet blijven. Televisiebazen vinden dat ik dat dan moet loslaten. Ik probeer een gezonde combinatie te vinden.
De fotoshoot en interview met Sylvana IJsselmuiden is eerder verschenen in de FHM500 2020, die eind mei verscheen. Sylvana kun je uiteraard volgen op Instagram .

Video Sylvana

Vluggertje met Sylvana IJsselmuiden

Dumpert-filmpje: Tanken schat . “Ik hoef niet te tanken schat, oké!” Daar zitten zoveel lachuren in. Reaguurder: Mr. Gotsji.
Presentatrice:
Chantal Janzen
TV-programma:NOS Journaal Auto: Ferrari 488
F1-team:Eigenlijk moet ik Red Bull zeggen. Maar Ferrari, kom op zeg. Nicky Lauda! Ferrari = Formule 1. F1-coureur: Lewis Hamilton
Voetbalclub:Cambuur Leeuwarden. Ondanks dat ik zelf bij Heerenveen heb gevoetbald. Reis: Wintersport in Oostenrijk.
Film: Lord of the Rings trilogie. Fantastisch! Artiest:
Michel Fugain. Franse componist. Ik ga heel lekker op zijn chansons.
Comedian: Daniël Arends. Kneiterhard, maar zo grappig. Game: GTA San Andreas
Festival: Ik kom bijna ieder jaar op Oerol op Terschelling. Flesje wijn, hapje, blote voetjes in het zand. Heerlijke vibe. Gekste plek ooit gedaan:
In het park. Er liepen wel een paar mensen langs. Dat is spannend en sexy.
Standje: Pretzel dip. Een soort van doggy maar dan omgekeerd. Dat voelt heel geil. Zoek maar op!

Gallery

Credits

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant