Technosetje #25: Mochakk bij Plaza de España, in Sevilla voor Cercle & Volcan X.A.

Hola mannen, het is weer weekend en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een overheerlijke technoset. Deze week reizen we af naar de stad Sevilla. Dus pak je sangria erbij, want hier komt Mochakk op Plaza de España! Oléee

Mochakk

Mochakk, ook bekend als Pedro Maia, is een getalenteerde producer en performer die de wereld van housemuziek op zijn kop zet. Met een unieke mix van traditionele Braziliaanse klanken en de energie van skateboard- en hip-hopcultuur produceert hij hit na hit waar ook jouw heupen van gaan bewegen.

Zo heeft hij het nummer NO8DO geschreven als een liefdesbrief van een Braziliaan die Spanje bezoekt en betoverd raakt door de schoonheid van Spanje, maar toch niet los kan komen van het gevoel van thuis, het gevoel van terug zijn in Brazilië. Deze set geeft hij dan ook de naam: Viagem a Sevilha oftwel reis naar Sevilla. Lekker toepasselijk en ook wel een klein beetje romantisch!

Plaza de España

We geven je gelijk een stukje geschiedenis met je mee bij dit setje! De Plaza de España is echt een van de meest indrukwekkende monumenten van Europa. Het werd in 1929 gebouwd voor de Ibero-Amerikaanse Tentoonstelling in Sevilla en is een uniek plein met een totale oppervlakte van 50.000 vierkante meter. Het bestaat uit een paleis, een plein en zelfs een kanaal. Dit bijzondere stukje architectuur vertelt het verhaal van Spanje en heeft ook een sterrenstatus in de filmwereld: het diende als decor voor enkele scènes in het tweede deel van Star Wars en dus nu ook van deze legendarische setje.

Meer technosetjes?

Reageer op artikel:
Technosetje #25: Mochakk bij Plaza de España, in Sevilla voor Cercle & Volcan X.A.
Sluiten