Technosetje #4: Elias Doré op Bucht der Träumer Festival

Of je nou gefocust wil werken, opgezweept wil worden voor het hardlopen of thuis een lekker setje wil opzetten. Techno got your back. Wij tippen je wekelijks een van onze favoriete setjes. Vandaag Elias Doré op het Duitse Bucht der Träumer festival.

Als je het gaat om technofestivals organiseren, dan heb je in Nederland niks te klagen. Alleen is ons buurland er nog nét effe iets beter in. Niet zozeer in dat het beter georganiseerd is, dat zeker niet, maar het is gewoon net effe wat rauwer en toffer. Denk maar eens aan festivals als Fusion en Melt. Heel veel beter ga je op technogebied niet vinden.

Bucht der Träumer Festival

Dat zijn vrij massale festivals, maar je hebt ook kleine festivalletjes als Feel of Nations of Gondwana voor zo’n 8.000 man. Bucht der Träumer is ook zo’n klein pittoresk festivalletje, gelegen aan een schilderachtig meertje waar jij op het strandje lekker staat te bouncen op dikke tracks van de dj’s terwijl de zon langzaam aan de horizon omhoog klimt. Een beetje research leert dat dit ons wel echt een moddervette aanrader om een keer naartoe te gaan. Laten we hopen dat het volgend jaar weer mogelijk is.

Elias Doré

Elias Doré is zo’n dj die daar heeft gespeeld. Misschien niet direct een dj waarvan een lichtje gaat branden, maar dat is het mooie: je hoeft geen bekende dj te zijn om een kneiterdikke set neer te zetten. En dat is precies wat Elias doet: een kneiterdikke technoset neerzetten.

De mensen die er op de bewuste vrijdagnacht bij de Atlantis stage bij zijn geweest, hebben ongetwijfeld flink lopen zweten. Dit is echt heel erg lekker hoor. Rustige opbouw, mooie Afrikaanse invloeden om in vlot tempo door te stampen. Hiermee ben je drie uur onder de pannen. Heel graag gedaan!

Meer technosetjes?

 

Reageer op artikel:
Technosetje #4: Elias Doré op Bucht der Träumer Festival
Sluiten