Technosetje #16: Avoure in het Yugoslav Film Archive by TIME:CODE

Het is alweer bijna een jaar geleden dat we met z’n allen konden raven op de dikste feesten en hardste beats. Niet getreurd, want er is hoop voor volgend jaar. Tot die tijd zal je het moeten doen met livestreams en YouTube-filmpjes. Maar dan hebben we wel weer wat lekkers voor je uitgekozen hoor. Maak kennis met de Oekraïense DJ & producer Avoure. Hij vlamt er even een heel dik setje uit in het Yugoslav Film Archive.

Avoure

Een briljante mix van melodische techno en een diepere visie op house, is de juiste omschrijving voor Avoure. Misschien ken je hem wel van zijn track Aura, die met 7 miljoen streams zijn meest beluisterde nummer is op Spotify. Hij brengt zijn muzikale hoogstandjes uit bij labels als Spinnin Deep en Anjunabeats. Geen kleine namen dus. Afgelopen jaar mocht hij 1,9 miljoen luisteraars voorzien van zijn muzikale skills. Met nog maar 6000 volgers op Instagram is hij nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar daar gaat zeker verandering in komen. Want talent, dat heeft Avoure wel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Avoure (@avouremusic)

Yugoslav Film Archive

In samenwerking met TIME:CODE mocht Avoure zijn kunsten laten zien in het Yugoslav Film Archive. Het Joegoslavische filmarchief is een filmarchief in Belgrado, de hoofdstad van Servië. Een hele dikke locatie dus. Het setje is heerlijk opgebouwd met veel tracks van de beste man zelf, maar ook namen als Above & Beyond en Eelke Kleijn schieten voorbij. De 1,5 uur durende set begint rustig en bouwt steeds meer op naar de duistere kant van deep house en techno. Je zou bijna denken dat het een lange playlist is. Geniet hieronder van dit magnifieke technosetje door Avoure:

Meer technosetjes?

Reageer op artikel:
Technosetje #16: Avoure in het Yugoslav Film Archive by TIME:CODE
Sluiten