Technosetje #18: Moscoman in Red Bar Tokyo

Of je nou in je hyperfocus zone wil komen of thuis je surround set wil testen, met techno zit je zo snor als het plukje haar boven de lip van Bram Krikke. In ons favoriete setje van deze week behandelen we de het epische hoorspel van Moscoman, opgenomen in Red Bar Tokyo.

Dit is een PARTIJTJE LEKKER HOOR. Ja, dat schreeuwen we tegen je. In een tijdbestek van vier en een half uur (!!) smijt Moscoman de meest tricky tracks en duistere baslijnen richting je gehoororgaan. Dichterbij een clubervaring dan dit ga je voorlopig niet komen.

Moscoman

Wij hebben een paar keer even de headphone af moeten zetten, omdat de platen die worden afgevuurd zo dik zijn dat ze geshazamt moeten worden. Moscoman is een getalenteerde dj en producer uit Tel Aviv. Een plek op de wereld waar techno goed gedijt, want ook de mannen van Red Axes resideren in deze Israëlische hotspot. De sound waar beide dance acts voor staan komt ook wel redelijk overeen. Genres als disco, house, techno, met uitstapjes naar psychedelische rock, postpunk en hiphop passeren de revue. Die sound waaiert ook in deze set van Moscoman voorbij, die dus is opgenomen in de Red Bar Tokyo. Ja jongens, toen kon het nog. Sterker nog: dit was de laatste set van Moscoman voor de lockdown. Zoals ze bij de soundcloudpagina van Melodic Diggers (aanradertje hoor) ook al opmerken, maakt dat het extra speciaal.

#lekkergaan

Wij zijn hier een werkmiddag heel erg lekker op gegaan. Met heel veel heimwee naar het clubleven kunnen we je deze set dan ook van harte aanbevelen. Geniet ervan, ouwe muziekconnoisseur.  Mocht je trouwens ook een lekker lijstje op Spotify willen luisteren, check dan Dansvloerluistervoer van onze eigen hoofdredacteur. Tjalas!

Melodic Diggers · Melodic Diggers 074: ‘Red Bar Tokyo’ by Moscoman

Meer technosetjes?

Reageer op artikel:
Technosetje #18: Moscoman in Red Bar Tokyo
Sluiten