Technosetje #19: Mees Salomé live bij A State of Trance 2024

Terug van weg geweest en we pakken het weer op! Nu we weer richting het festival seizoen gaan, gaan we ervoor zorgen dat jij elke weekend met een knaller begint. We trappen het af met niemand minder dan de Nederlandse dj Mees Salomé tijdens het festival State of Trance in Rotterdam.

Mees heeft het weer geflikt met die heerlijk samengestelde beats die rechtstreeks naar ons muziekhart gaan. Hij hoort zeker thuis in het rijtje van talentvolle artiesten van deze generatie, en man, hij laat ons echt dansen op wolken van geluk!

Mees Salomé

Eerst een klein woordje over de beste man himself. Mees Salomé begon al op jonge leeftijd met muziek maken. Na heel wat jaartjes op de gitaar en drums te hebben gespeeld, besloot hij op z’n 17e te gaan experimenteren met elektronische muziek. Niet veel later bracht hij zijn eerste EP uit, genaamd Equivalence. Deze track werd opgemerkt door Reinier Zonneveld en uitgebracht op zijn label Filth on Acid.

Ondertussen heeft Mees behoorlijk naam gemaakt in de Techno en Deephouse scene en behoort hij tot de Nederlandse top. Hij reist de hele wereld over om zijn muziek te laten horen en weet zalen als de Marktkantine en Paradiso uit te verkopen met zijn eigen feesten onder de naam Distant.

State of Trance

Afgelopen maand hadden wij een waanzinnig tweedaags avontuur op A State of Trance. Mees viel daarop met zijn sets tijdens het festival, waar de trance god zelf een energieke en verrassend goede set neerzette. Nummers zoals Tyla – Water, Helsloot ft. Jono McCleery – One Step en Jono Stephenson – I Can’t Save You waren te horen in zijn te gekke set! Mees gaat bij het festival DGTL voor het eerst een live set draaien en wij kunnen niet wachten om te zien hoe dit uitpakt. Eén ding is zeker, dit wordt een knaller van een set!

Meer technosetjes?

 

Reageer op artikel:
Technosetje #19: Mees Salomé live bij A State of Trance 2024
Sluiten