Technosetje #1: Colyn voor Audio Obscura Revere Series

Techno is heerlijke muziek om volledig in op te gaan. Of je nou gefocust wil werken, opgezweept wil worden met het hardlopen of muziek voor de verjaardag aan wil zetten: een technosetje is de uitkomst. Wij gaan je vanaf nu wekelijks een setje tippen. We beginnen met het Amsterdamse talent Colyn, die te gast was in de Audio Obscura Revere Series.

Afterlife-talent

Colyn is een van de aanstormende Nederlandse dj/producers in de techno scene. In 2018 had ‘ie zijn doorbraak met zijn track Amor wat voor hem de deuren opende richting de grote clubs en party’s. In 2019 klapte hij daar nog even dik overheen met zijn nummer Resolve. Het zorgde ervoor dat hij op jonge leeftijd als is getekend op het prestigieuze Afterlife label van het Italiaanse duo Tale of Us. Ook is hij resident in de Amsterdamse Marktkantine.

Deze zomer zou de hele wereld overvliegen om op allerlei veel te dikke party’s en festivals te draaien. In plaats daarvan moest hij het doen met livestreamsetjes. Zo nam hij deze onlangs op voor de Audio Obscura Reverve Series. Niet alleen het luisteren waard. Je kan ‘m ook met een gerust hart bekijken, want het is opgenomen in de prachtige setting naast het Scheepsvaartmuseum in Amsterdam. Dat kun je wel overlaten aan de organisatie van Audio Obscura.

Colyn voor Audio Obscura Revere Series

Verwacht geen stampende sneltreintechno, maar juist een rustige, warme en melodieuze sessie met veel eigen werk die je in goeie focus modus brengt. Perfect voor tijdens een concentratie uurtje op de werkvloer als je het ons vraagt. Hou deze man in de gaten.

Reageer op artikel:
Technosetje #1: Colyn voor Audio Obscura Revere Series
Sluiten