Technosetje #3: ARTBAT Essential Mix voor BBC Radio

Of je nou gefocust wil werken, opgezweept wil worden voor het hardlopen of thuis een paar uurtjes niet over muziek te hoeven nadenken. Techno got your back. Wij tippen je wekelijks een van onze favoriete setjes. Vandaag de Oekraïense bazen van ARTBAT met hun Essential Mix voor BBC Radio.

Artbat

Het Oost-Europeaanse ARTBAT heeft zich de afgelopen jaren definitief gevestigd bij de gevestigde orde in de technoscene. ARTBAT is een duo bestaande uit twee producers uit Kiev: Artur en Batish. Je kan ‘m zelf wel inkoppen verder toch.

Dit jaar zouden ze hun debuut maken op Awakenings Festival en waren ze onder meer geboekt of SFW (Strafwerk), maar ja: corona. De mannen zitten qua stijl een beetje in het melodieuze techno hoekje van Tale of Us, Stephan Bodzin, Agents of Time, Mathame, Kevin de Vries, dat werk.

Naast draaien zijn ze ook fenomenale producers. Zo hebben ze absolute dancevloer killer tracks op hun naam staan met tracks als Return to Oz en Closer. Zijn niet vies van een zoetsappig vocaaltje op z’n tijd, om er vervolgens in te klappen met een gruwelijke drop waarvan de ruiten zouden springen.

Essential Mix BBC Radio

Deze set stamt uit de zomer van vorig jaar en is opgenomen in het kader van de prestigieuze Essential Mix voor BBC Radio. Alleen de echte echte krijgen de kans om en Essential Mix te draaien. Dit is dan ook een heerlijke weergave van de sound waar ARTBAT voor staat. Hier te luisteren op SoundCloud. Ben je twee uurtjes zoet mee. Let’s go!

ARTBAT · ARTBAT – Essential Mix (BBC Radio 1)

Mocht je meer van de mannen willen, dan hebben ze ook voor Cercle nog een dikke set gedraaid. Ok wel de moeite waard om aan te slingeren. Eventueel ook om te kijken op YouTube, want die setting in Rio de Janeiro is madness.

Meer technosetjes?

Reageer op artikel:
Technosetje #3: ARTBAT Essential Mix voor BBC Radio
Sluiten