Technosetje #22: Marlon Hoffstadt bij Boiler Room x Glitch Festival

Het festivalseizoen is van start gegaan en werd afgetrapt met een weekendje DGTL, waar dj Daddy Trance een legendarische show van twee uur gaf. Als jij met je luie reet op de bank zat, dan heb je zeker wat gemist! Maar geen zorgen, om je de sfeer te laten proeven hebben we een technosetje van Boiler Room voor je klaarliggen!

Marlon Hoffstadt

Who is Daddy Trance? Marlon Hoffstadt, natuurlijk! De Berlijnse snorremans die deze zomer menig Nederlands festivalpubliek tot extase gaat brengen met zijn euforische mix van hardhouse en trance. Afgelopen maand was hij al te vinden op DGTL en Paaspop. Hij laat elke dansvloer in vuur en vlam staan met zijn high-energy trance-sets, gevuld met knallers. Of het nu oud, nieuw, of eigen producties zijn, hij weet precies hoe hij iedereen in de zaal op het juiste moment met de juiste tracks gek moet maken.

Boiler Room

Boiler Room is de ultieme hotspot voor elektronische muziekliefhebbers. Dit briljante concept ontstond toen Thristian Richards en Femi Edmund Adeyemi (oprichter van het Londense radiostation NTS Radio) in maart 2010 werden uitgenodigd door Blaise Bellville om een mixtape te maken voor zijn online magazine Platform. Het biedt nu wereldwijd exclusieve dj-sets en live-acts op geheime locaties. Slechts een select groepje geluksvogels kan een ticket scoren, terwijl de rest van ons vanuit onze luie stoel meegeniet via een livestream.

Meer technosetjes?

 

Reageer op artikel:
Technosetje #22: Marlon Hoffstadt bij Boiler Room x Glitch Festival
Sluiten