Technosetje #15: Lane 8 met een sunrise setje

Het is weer vrijdag, dat betekent weer het weekend in knallen. Althans, van achter je bureau dan. Want keihard raven op je uitgeleefde IKEA stoel is niet de feestsfeer waar je eigenlijk naar op zoek bent. Daarom heeft Lane 8 een heerlijk deep house & techno-setje voor je gebrouwen. Deze keer staat de Amerikaanse DJ en producer op een vlotje te knallen. Ja, midden op een meer. Om precies te zijn op het Grand Lake meer in Colorado. En dat alles tijdens een zonsopgang. Hoe dik!

Lane 8

Eerst even een klein woordje over de beste man zelf. In 2013 tekende Daniel Goldstein, aka Lane 8, bij het deep house label Anjunadeep. Hier bracht hij twee jaar later zijn eerste album uit genaamd Rise (2015). Twee albums en een flinke collectie aan singles later staat Goldstein over de hele wereld zijn melange van deep house met een toets van techno door de speakers te blazen. Deze keer komt de DJ met een heerlijk sunrise setje op een meer in Colorado.

Sunrise Set

Draaien op een meer, dat verzin je niet zomaar. Maar wel de ideale plek om geen coronabesmetting op te lopen. Lane 8 heeft zijn muziekkeuze perfect uitgekozen voor een zonsopgang. De chillvibes spatten eraf en het eerste uurtje doen we even lekker rustig aan. In het uurtje daarna stijgen we naar andere hoogtes met tracks van onder andere Grigoré en Hidden Face. Maar hij propt zijn eigen tracks er stiekem ook nog tussen hoor. Geniet van dit heerlijke setje van Lane 8!

 

Meer technosetjes?

Reageer op artikel:
Technosetje #15: Lane 8 met een sunrise setje
Sluiten