Technosetje #2: ZHU voor Cercle

Of je nou gefocust wil werken, opgezweept wil worden voor het hardlopen of thuis een paar uurtjes niet over muziek te hoeven nadenken. Techno got your back. Wij tippen je wekelijks een van onze favoriete setjes. Vandaag de dikke techhouse van de Amerikaanse dj ZHU.

ZHU is een redelijk mysterieuze persoonlijkheid in de house- en technowereld. Hij verschijnt nagenoeg nooit in de media en probeert zijn identiteit zo goed mogelijk verborgen te houden. Zo treed hij tijdens zijn sets op achter een scherm.

Spectaculaire locaties van Cercle

Des te opvallender dat hij voor Cercle een uitzondering maakte en met gezicht en al te zien is. Cercle staat altijd garant voor spectaculaire settings. Zo trad Kölsch ooit op bovenop de Eiffeltoren, stonden The Martinez Brothers op het Marina Bay Sands hotel in Singapore en Adriatique op de Alphe d’Huez. Die ga je in deze rubriek vast nog wel wat vaker tegenkomen.

Voor ZHU hebben ze ook een speciale locatie gevonden, namelijk de Hakuba mountains in Nagano in Japan. Voor z’n neus staan dan ook wat verdwaalde wintersporters die zo wel een heel lekker apres ski feestje krijgen voorgeschoteld.

ZHU

Zijn set is echt fucking lekker opgebouwd. Van rustigere housy tracks gaan we steeds meer uptempo richting gevaarlijke dikke techhouseplaten. Nog steeds wel met een paar dromerige breaks erin, dus niet Reinier Zonneveld stijl met mach 3 fistpompend door de Awakenings tent X blazend. Hoe dan ook een vette aanrader voor tijdens het hardlopen of als je even wakker geschud moet worden in de auto. Hier te luisteren op SoundCloud, maar ook het kijken waard op YouTube.

Meer house en techno? Volg Dansvloerluistervoer op Spotify

Meer technosetjes?

Reageer op artikel:
Technosetje #2: ZHU voor Cercle
Sluiten