Technosetje #21: Keinemusik (&ME, Rampa, Adam Port) bij Burning Man 2022

We gaan even terug naar een setje uit 2022 van de mannen van Keinemusik. Als iemand weet hoe je een feestje moet bouwen zijn zij het wel. De platenlabel hebben aardig aan de weg getimmerd in de house- en technoscène. Dit keer staan ze te knallen bij wel een heel uniek festival: Burningman!

Keinemusik

Keinemusik is een Duits platenlabel voor elektronische muziek. Op dit label vind je onder andere de DJ’s en muziekproducenten Adam Port, &ME (wiens echte naam André is), Rampa (wiens echte naam Gregor is) en Reznik. Ook kunstenaar Monja Gentschow is verbonden aan Keinemusik; zij is verantwoordelijk voor het maken van de kunstwerken die bij de muziek hoort.

Keinemusik kwam nog met een paar mooie woorden over de set: ‘’Toen we voor het eerst op de playa waren tijdens Burning Man, voelde het als een droom die uitkwam. Als Keinemusik wisten we dat ons debuut op dit legendarische festival speciaal moest zijn. Dat was het zeker! Het was een ongelofelijke eer om de iconische zonsopgang set te spelen op de Mayan Warrior tijdens de Robot Heart-link-up. Samen met zoveel mensen genieten van dit surreële moment was absoluut een hoogtepunt in onze muzikale carrière.’’ Nou, als dat niet als een lekker setje klinkt, dan weten wij het ook niet meer

Burning Man

Burning Man is een van de meeste exclusieve festivals ter wereld en is in de Black Rock woestijn in Nevada. Surrealistische festijn waar je in een droomwereld instapt wat draait om kunst, sociale verantwoordelijkheid, zelfexpressie en muziek en waar geld overbodig is. Vorig jaar hadden bezoekers van het festival beter hun regenlaarzen en capen mee kunnen nemen in plaats van hun veren hoeden want het was een grote zwemvijver geworden door het extreme noodweer. Hopelijk kan dit jaar Burning man wel branden als traditie op het laatste dat van het festival.

Meer technosetjes?

Reageer op artikel:
Technosetje #21: Keinemusik (&ME, Rampa, Adam Port) bij Burning Man 2022
Sluiten