Technosetje #17: Korolova Live @ Music Boat in Odessa

Het einde van 2020 breekt alweer aan, en dat betekend dat we het nieuwe jaar goed in moeten knallen. Want eerlijk is eerlijk, we laten 2020 het liefst zo snel mogelijk achter ons. De afgelopen maanden hebben jullie kunnen genieten van de heerlijkste technosetjes. We zijn nog lang niet klaar, maar voor dit jaar sluit Korolova het rijtje af.

Korolova

Deze dame is met haar 26 duizend volgers op Instagram nog geen grote speler, maar mag er zeker wel zijn. Festivals als Daydream en Wonderland mocht ze al op haar naam schrijven. Op YouTube is nog niet veel van deze prachtige dame te vinden, op een paar setjes na dan. Ze speelde de afgelopen jaren al in meer dan 70 landen en komt begin 2021 met haar eerste release. Wij hopen in ieder geval nog veel van deze jongedame te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KOROLOVA (@korolova.dj)

Livesetje

Vlammen op een boot. Met je smoel in de zon en een cocktailtje erbij. Daar dromen we op dit moment allemaal wel een beetje van. Nog beter is je oren te laten kietelen door de heerlijke melodische techno van Korolova. In haar setje laat ze tracks van onder andere Ben Böhmer en CamelPhat door de speakers dreunen. De setjes van Korolova pleasen zowel de oren als ogen. Want vergeet de schaars geklede dames niet op de achtergrond. Geniet hieronder van het heerlijke technosetje van Korolova. Tip: met beeld is het dus nog beter.

Meer technosetjes?

Reageer op artikel:
Technosetje #17: Korolova Live @ Music Boat in Odessa
Sluiten