FHM Shoots: Temptationbabe en fitnessguru Demi Rutting

apr 23 2020, 18:00 Girls
demi rutting fhm03
In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land kennen. Eerder schoot Jimmy James al prachtige plaatjes van Shelly, nu was het de beurt aan Demi Rutting. Ze deed mee aan de ultieme relatietest, aka Temptation Island. Daarnaast staat ze het liefst in de sportschool. Voor ons stond ze nu voor de camera en daar kwamen deze prachtige kiekjes uit.
Hi Demi, hoe gaat het met je?
Het gaat op dit moment super goed met me! Ik ben gezond, ondanks de coronacrisis probeer ik er het beste van te maken. Ik probeer op afstand af en toe vrienden en vriendinnen nog te zien en positief te blijven in deze situatie.
Wat houdt je momenteel bezig?
Ik zit in mijn laatste jaar van mijn HBO opleiding Sportkunde, dus ben druk bezig met het schrijven van mijn scriptie. Ik probeer in deze tijden nog wel in beweging te blijven, omdat ik het super fijn vindt om lekker in mijn vel te zitten. Ik sport soms buiten, maar heb ook een hometrainer aangeschaft om nog wat cardio te kunnen doen! Ik ben ook bezig om te starten met een YouTube kanaal waar ik persoonlijkere dingen in wil gaan vertellen. Verder ben ik nog veel met mijn ouders en proberen we het beste van deze tijd te maken.
We kennen je natuurlijk van Temption Island, hoe was het om daaraan mee te doen? Heb je er spijt van?
Yes klopt! Ik moet eerlijk zeggen dat het een hele enerverende ervaring was. Ik had niet gedacht dat het zoveel impact zou kunnen hebben op mijn leven en het zoveel energie kostte om met alle invloeden om te gaan. De begeleiding vanuit zo’n programma is niet goed, dus er kwam in één keer heel veel op je af. Daar had ik veel moeite mee aan het begin. Ik heb er heel veel positieve dingen aan over gehouden, waar ik super dankbaar voor ben, maar ik heb ook zeker wel negatieve dingen meegemaakt. Iedereen herkent je en wil opeens wat van je weten, dat is super erg wennen. Ik vind het super leuk als mensen naar je toe komen om iets positiefs te zeggen, ook via een berichtje kan ik dit al super erg waarderen. Ik heb zeker geen spijt van mijn avontuur, maar vind wel dat je sterk in je schoenen moet staan, wil je hier aan mee doen en dit kunnen verwerken. Ik heb veel dingen gezien, meegemaakt, nieuwe mensen leren kennen en zeker veel geleerd. Dus nee zeker geen spijt!
demi rutting fhm06 683x1024
Foto: Jimmy James
Je bent dol op fitness hè? Hoe dat zo?
Ik ben eigenlijk iets van zes jaar geleden in de fitness gerold toen ik mijn toenmalige vriend leerde kennen. Ik kwam in de sportschool met een vriendin en hij werkte daar. Doordat ik een relatie met hem kreeg en hij heel erg met fitness en voeding bezig was, begon mijn interesse ook aan te wakkeren. Zodoende ben ik veel gaan sporten, veel oefeningen uit gaan proberen en met voeding erbij gaan experimenteren. Ik merkte dat ik hier veel voldoening uithaalde en mij goed voelde over mezelf. Er is niks beters dan je zelfverzekerd voelen toch?
Sinds je deelname aan Temptation heb je er flink wat volgers bij gekregen op Intsagram, hoe vind je dat?
Ja, super leuk dat er mensen zijn die mij volgen om wat ik doe of dat het ze aanspreekt wat ik plaats. Zodra het programma op tv komt, gaan je volgers echt sky high, maar dat neemt na het programma ook zeker weer iets af. Mij gaat het er uiteindelijk om dat ik op den duur nog meer op social media kan doen om zo deze mensen te inspireren en leuke content kan blijven maken. Zo lang je wel dicht bij jezelf blijft, dat is het belangrijkst.
Word je wel eens herkend op straat?
Haha ja, vooral toen het programma op tv was zag je veel mensen kijken, fluisteren of naar je toe komen om met je op de foto te gaan. Ik moest hier zo erg aan wennen dat ik het bij het begin een beetje ongemakkelijk vond. Naarmate de weken verstreken werd het iets normaler, maar alsnog dacht je af en toe van: O ja, deze mensen herkennen je van tv. Super leuk natuurlijk, maar best overweldigend als je het niet gewend bent. Ik vind het altijd leuk als mensen naar je toe komen om een praatje te maken, alleen heb je ook mensen die stiekem foto’s en filmpjes maken, dat snap ik dan persoonlijk weer niet.
Wat vond je van deze fotoshoot?
Heel leuk, maar heel erg uit mijn comfortzone. Ik vind het zelf soms leuk om een foto in een bikini of iets te maken, maar dan heb je zelf controle over je camera. Jimmy stelde mij zo op mijn gemak en de make-up artist, Mariah trouwens ook. Ik zag na de eerste foto’s al hoe mooi ze waren dus voelde me meteen gerust gesteld. Het ging lekker vlot en hadden super veel lol. Ik ben Jimmy en Mariah dan ook dankbaar voor dit!
demi rutting fhm04 683x1024
Foto: Jimmy James
Doe je wel eens vaker modellenwerk? Sinds wanneer?
Eigenlijk echt nooit. Ik ben er vroeger wel eens mee bezig geweest, maar was altijd veel te onzeker over mezelf om iets er mee te doen. Dit is denk ik de vierde of vijfde fotoshoot in mijn hele leven dus het was voor mij heel erg wennen voor de camera om een bepaalde blik te geven en zelfverzekerdheid uit te stralen.
En hoe ziet je liefdesleven er nu uit?
Die ligt best wel stil. Ik heb zeker dates gehad in het afgelopen half jaar, maar liepen eigenlijk allemaal op niets uit. Ik wil ook nooit meer te snel in een relatie stappen en wil iemand van te voren echt heel goed leren kennen. Ik sta er zeker voor open, alleen zal ik niet zo snel iemand tegen komen in deze coronatijd. Misschien online, maar ik ben voornamelijk bezig om me volledig op mezelf te focussen en iets op te bouwen voor mijzelf. Dat is mijn prioriteit nu.
Hoe kunnen mannen jou nou echt versieren?
Dezelfde humor als ik hebben, sarcastisch kunnen zijn, er verzorgd uit zien, goede kledingstijl, lekker ruiken en van sport houden. Iemand die je het gevoel geeft dat jij de enige bent voor hem en ik bij hem mij volledig vertrouwd kan voelen.
Waar knap je van af?
Onverzorgde mannen, zweetlucht, geen gevoel voor humor en slecht in bed zijn. Te snel boos of agressief worden knap ik ook op af.
Welke man is op het moment jouw grootste temptation?
Ik ben hem nog niet tegen gekomen, maar als ik een celeb moet aanwijzen komt hij in de buurt van Bradley Cooper. Hij straalt iets mannelijks uit en vind een baardje altijd wel leuk staan.

Favorieten van

Sportoefening: Squat/hipthrust
Vakantiebestemming: Ik wil super graag nog een keer naar Curaçao
Drankje: Ik drink bijna nooit alcohol, dus liever een Fanta zero of Red bull sugarfree!
Song: C’est la vie van Khaled. Ik zet deze altijd op als ik een beetje down ben, vrolijkt me meteen op.
Snoep: Kinderchocola
tv-programma: Friends! Ik vind the Handmaid’s tale en How to get away with murder ook echt heel goed.

Credits

Model: Demi Rutting Fotograaf: Jimmy James
Visagie: Mariah Makaay

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant