FHM shoots: de prachtige Noah Steenbruggen

mei 07 2020, 17:30 Girls
tonyellisnyc 6k dsc04504
We hebben weer een verse FHM Shoot voor je klaarliggen. Deze brunette is het helemaal aan het maken als model in New York. Vandaag maken we kennis met Noah Steenbruggen. Ooit stapte ze een modellenbureau binnen, daar ging haar carrière als model van start. Ze schoot met Tony Ellis prachtige plaatjes.
Hi Noah! Vertel eens wat over jezelf, waar kom je vandaan, waar ben je mee bezig, wat zijn je hobby’s?
Hi! Sinds mijn achttiende ben ik fulltime model. Ik kom uit Almere en ben erg geïnteresseerd in politiek, houd van boeken lezen en van creatieve bezigheden zoals tekenen, schilderen en dansen. Hou van eten! Hier kan je me voor wakker maken, en puppies. Uiteraard ook voor seks, sorry mam als je dit leest. Momenteel ben ik bezig met een geheim creatief project! Wordt vervolgd!
Hoe ben je gescout als model?
Mensen in mijn omgeving vertelden me dat ik modellenwerk moest gaan uitproberen. Samen met mijn moeder ben ik op een dag een modellenbureau binnengelopen, dat was de start. Daarnaast was ik er in geïnteresseerd en keek ik ook altijd op naar de topmodellen Adriana Lima, Tyra Banks en Naomi Campbell. Ik had best een stressvolle thuissituatie en wilde daar uit. Dit werk zag ik als een goede kans/uitweg. Ik zag in Nederland blijven totaal niet zitten en wilde graag rondreizen. Mijn plan was eerst dit een jaartje te doen en dan te gaan studeren, maar ik was verslaafd en ondertussen ben ik 11 jaar verder.
tonyellisnyc 6k dsc09353 683x1024
Foto: Tony Ellis
Wat vind je zo leuk aan het modellenwerk?
Wat ik leuk vind aan modellenwerk is dat naast het reizen elke dag weer anders is. Geen routine. Hoe was ik anders op 19-jarige leeftijd in Tokio beland. Al de ervaringen die ik anders nooit zou hebben gehad en het heeft me echt volwassen gemaakt.
Je bent nu in New York hè? Hoe ben je daar terecht gekomen?
Ik ben in New York terecht gekomen omdat het mijn doel en droom is. Het is echt de plek van oneindige mogelijkheden. Hiervoor moet je in New York zijn. Ik wilde ook altijd in Amerika wonen en de ‘American Dream’ leven. Wat ik zo waardeer aan New York is de sfeer en wat ze de “New York hustle” noemen. Mensen zijn altijd in om samen te werken. De sfeer is iets wat ik nergens anders heb gevoeld, New York is echt speciaal en je leert jezelf heel goed kennen hier.
Hoe gaat het daar nu met het coronavirus? Is het een spookstad geworden?
Nu met het corona virus is de stad totaal niet zoals ik haar ken. Het is overal extreem rustig, bijna geen mens op straat. Ik woon buiten de stad Manhattan, in Brooklyn, en zit hier echt in mijn eigen bubbel. Hierdoor voelt het heel raar omdat je niet ziet wat er allemaal gaande is. Dat zie je alleen via nieuwsbeelden. Vanwege deze beelden is mijn familie natuurlijk ook erg bezorgd, maar ik mag niet klagen want ik zit hier goed in mijn appartement. Het valt mij op dat de mensen hier het heel serieus nemen en ook echt binnen blijven. Ik denk ook dat we ons niet gek moeten laten maken door het nieuws en de beelden want heel veel wordt aangedikt en veel cijfers kloppen niet.
Terug naar je shoot! Hoe beviel de shoot met Tony?
De shoot met Tony is zoals elke shoot geweldig. Het gaat moeiteloos. Hij is een erg goede fotograaf. Ik ben dol deze man en het is super leuk om samen te werken. We shooten vaak en we zijn erg close geworden. Elke keer hebben we een geweldige dag samen.
Wat was je favoriete shoot ooit?
Mijn favoriete shoot ooit was een campagne die ik schoot voor Eucerin. Als sinds ik begon met modellenwerk was het mijn doel om voor een skincare merk een campagne te boeken.
tonyellisnyc 6k dsc04504 1024x683
Foto: Tony Ellis
In je Instabio staat ‘that meme girl’, ben je gek op memes ja? Hoe dat zo?
De memes, ja de memes... Het is begonnen toen ik in een moeilijke periode zat en dit als afleiding vond om mezelf op te vrolijken. Want ja, iedereen wil toch lachen. En zo deelde ik opeens dagelijks memes op mijn instastories en begonnen mensen mij “That Meme Girl” of “ Girl with the Memes” te noemen. Dit vind ik super grappig en niet erg om bekend om te staan. Ik krijg er vaak berichten over, van mensen die me zelfs bedanken omdat het ze laat lachen en dat ze dat echt even nodig hadden. Daar doe ik het voor!
Wat zijn je favoriete memes?
Mijn favoriete memes zijn de memes die net op het randje zitten en super ongepast zijn. Daar ga ik heel goed op!
De FHM500 komt er weer aan, wat vind je van onze jaarlijkse verkiezing?
Jullie jaarlijkse verkiezing vind ik superleuk! Ben altijd benieuwd wie er gekozen wordt en het is super om vriendinnen van me in de lijst te zien. Ook fijn om te zien dat de vrouwen die gekozen worden niet alleen knap zijn, maar ook inspiratie voor anderen zijn. Beauty en brains is natuurlijk de beste combinatie.
Wat zijn je plannen voor de toekomst?
Mijn toekomst plannen zijn momenteel met focus op werk, maar ik wil heel graag een goede vrouw en moeder worden. Dat is voor mij een van de belangrijkste dingen.
Heb je een lover? Of mogen we nog dromen?
Jullie mogen nog dromen! Of het voor lang is denk ik niet. Maar voor nu: droom lekker door!
Stemmen op Noah Steenbruggen voor de FHM500? Dat doe je hier!

Favorieten van

Kleur: lichtblauw Stad: New York
Merk:Versace Maaltijd
: Ik eet echt alles, als het maar zonder vlees is en pittig is. Festival: Open Air
Auto:Mercedes Benz G Wagon Dier:
Ik ben gek op honden, en heb een ding voor geiten. Ja ik ben serieus.

Credits

Model: Noah Steenbruggen Fotograaf: Tony Ellis

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant