Behind the scenes video van fotoshoot met Sophie Milzink

Redactie 11 Jun 2019 Girls

Als je de FHM500 al in je bezit hebt, dan weet jij Sophie Milzink uit de kleren voor ons mooie blaadje. En ja, natuurlijk schoten we ook een sexy behind the scenes video met de Social Media Prinses van 2019. 

Aardigste YouTuber

Sophie eindigde op de 20e plek in de lijst met de 500 Mooiste Vrouwen van Nederland. Op de vraag wie ze de aardigste collega-YouTuber vindt, komt ze uit bij Mascha Feoktistova. “Mascha van Beautygloss vind ik altijd heel aardig. Ze is echt een beetje de YouTube-moeder. Toen ik net begon was ik nog heel jong en zij was al een stuk ouder. Altijd een heel zorgzame, behulpzame en gezellige vrouw. Ik kon altijd bij haar terecht.”

Duurste aankoop

In het interview vragen we ook naar de gekste aankoop die ze ooit heeft gedaan van haar YouTube money. Sophie: “Op een brakke zondagochtend toen ik er een keer helemaal doorheen zat ben ik een hele dure armband gaan kopen. Het was een Cartier-armband, dus de prijs kan je op zoeken. Dus toen ik met een kater binnenliep had ik wel het gevoel dat de beveiliging op scherp werd gesteld. Toen ik zei dat ik een armband kwam kopen kreeg ik gewoon een lekker glaasje te drinken aangeboden hoor.”

Behind the scenes bij Sophie Milzink 

Het volledige interview en de fotoshoot check je in de FHM500, die je nog tot en met zaterdag hier online kunt bestellen. Je hebt dus nog maar vier dagen om het mooiste magazine van het jaar te bewonderen. Dat is niet veel. Dus pak je kans nu het nog kan. Zou zonde zijn als je de dit magazine zou missen, omdat je te laks was met het aanschaffen van het tijdschrift. Shoots met Jessie Jazz, Jutta Leerdam, Katja Schuurman en Sophie Milzink wat wil je nog meer? Het allesomvattende bewijs voor Sophie vind je in de video hieronder. Enjoy!

 

Reageer op artikel:
Behind the scenes video van fotoshoot met Sophie Milzink
Sluiten