Jorna Wierts: ‘ik ben nieuwsgierig of het in bed net zo klikt als hier aan tafel’

Jorna Wierts is relatiecoach voor non-monogame koppels en singles én de oprichtster van het exclusieve erotische feest: Big Little Secrets. Ze maakt verre van burgerlijke dingen mee. Voor FHM schrijft ze om de week over alles wat ze ziet en beleeft sinds ze op ontdekkingstocht is naar seks en erotiek.

Mijn vriend M. en ik lopen het hotel binnen waar wij voor vanavond een kamer hebben geboekt. We hebben straks namelijk onze allereerste dubbeldate met een koppel dat in de buurt woont. M. en ik hebben samen inmiddels ervaring op het gebied van seks met andere stellen, alleen gebeurde dit tijdens of na een erotisch feest. Vanavond gaat er een wens in vervulling: een klassieke dubbeldate. We hebben na veel contact via de chat afgesproken om een cocktail met z’n vieren te drinken ergens in het centrum van Utrecht.

Seksueel avontuur

M. en ik zitten in de lobby van ons hotel en bestellen een drankje. Ik scroll voor de zoveelste keer door de groepsapp die we al een tijdje met T. en A. hebben. De foto’s die we naar elkaar hebben gestuurd winden mij elke keer weer op. M. betrek ik ook in mijn voorspel. “Ik kijk zo ontzettend uit naar vanavond,” zeg ik tegen M. “Ik kan ook niet wachten,” zegt hij. We beginnen heel hard te lachen. We lijken wel twee verliefde tieners die voor het eerst een afspraakje met elkaar hebben. M. en ik hebben afgesproken met een ander koppel omdat wij graag op avontuur gaan. Seksueel avontuur is al heel lang een verfijnde hobby van mij en ik ben ontzettend dankbaar dat M. zich hierin laat meevoeren.

Jorna Wierts

Inmiddels weten we dat we het heerlijk vinden om elkaar met andere te zien genieten, dus dat zit wel snor. Voor de zekerheid bespreken we toch nog even of er grenzen zijn. Tijdens onze mini meeting spreken we ook een seintje af. Een seintje voor ‘leuk, let’s go’ en een seintje voor ‘niet leuk, naar huis’. We kunnen elkaar dan laten weten als het stel in real life wel of niet net zo goed in de smaak valt als online. Mocht het ervan komen, kunnen we het seintje ook inzetten zodra we intiem met elkaar worden. Te allen tijde mogen we aangeven als we iets niet leuk vinden en ermee willen stoppen.

“Hij kan het niet laten om mijn billen met massageolie in te smeren.”

Ik giet mijn espresso martini achterover en loop met M. naar onze hotelkamer. Het is tijd om ons om te kleden en op te maken voor onze spannende afspraak. Ik heb mijn nieuwe jurkje met lage decolleté meegenomen. Overdressed wil ik niet zijn dus ik trek zo mijn stoere cowboylaarsjes aan. Ik pak mijn lingeriesetje wat ik speciaal voor vanavond van M. heb gekregen. “Wil je mijn bh bandjes even vastmaken, schat?” M. helpt mij galant. Hij weet inmiddels waar ik snel opgewonden van raak en kan het niet laten om mijn billen met massageolie in te smeren. “Nu moet je stoppen,” kreun ik. “Anders gaan we nooit het hotel uit.” Ik trek mijn jurk en laarsjes aan en tien minuten later zitten we opgewonden in de taxi. Ik zet het raampje open voor frisse lucht.

Aantrekkelijk

De taxichauffeur parkeert zijn auto voor de deur van de cocktailbar. M. en ik lopen naar binnen de trap op en zien T. en A. aan een tafel zitten. Ze zien ons ook en staan gelijk op om ons een omhelzing te geven. Wauw, wat zijn ze knap! Na een half uur kan ik concluderen dat er een klik is. Het is wel duidelijk dat we elkaar alle vier lief, leuk en aantrekkelijk vinden. Ik stoot mijn vriend onder tafel aan en geef hem het seintje wat betekent, ‘leuk, let’s go.’ M. begint te lachen en geeft mij hetzelfde seintje terug. Ik ben ontzettend nieuwsgierig of het in bed net zo klikt als hier aan tafel.

Meer lezen van Jorna Wierts?

Reageer op artikel:
Jorna Wierts: ‘ik ben nieuwsgierig of het in bed net zo klikt als hier aan tafel’
Sluiten