Jorna Wierts: “Ik bijt op mijn lip en ondanks de hete stoom worden mijn tepels hard.”

Jorna Wierts is relatiecoach voor non-monogame koppels en singles én de oprichtster van het exclusieve erotische feest: Big Little Secrets. Ze maakt verre van burgerlijke dingen mee. Voor FHM schrijft ze wekelijks over alles wat ze ziet en beleeft in de erotische scène. 

Het is 28 september 2019. De dag van de tweede editie van Big Little Secrets is aangebroken. Het is half acht in de ochtend. Tijd om wakker te worden. Ik stuur “MATCHDAY” in de groepsapp waar ik samen met mijn twee compagnons in zit. Voordat ik naar de locatie ga, controleer ik nog een laatste keer of ik mijn tas goed heb ingepakt. Make-up: check, hakken: check, nieuwe lingerie: check, extra lingerie: check. Last but not least, toys: check! Vooral de laatste twee zijn erg belangrijk. Mijn vriend en ik hebben een suite geboekt vlakbij de locatie van ons evenement. Het hotel waar meer dan de helft van de bezoekers ook een kamer heeft geboekt. De kans is groot dat we nog een leuke afterparty in onze suite gaan hebben. Oh ja, en voor de zekerheid neem ik ook massageolie mee…

Extra condooms

Eenmaal aangekomen op de locatie staat alle decoratie op zijn plek en zijn de twee grote jacuzzi’s die we hebben laten installeren inmiddels gevuld met warm water. Mijn twee compagnons en ik kijken met een trotse, brede glimlach elkaar aan en kunnen niet wachten om onze bezoekers te zien genieten in de jacuzzi’s. De locatie is prachtig aangekleed. Ik leg extra condooms in de darkroom, want de vorige editie was het daar lekker druk. Safety first.

“Ik krijg gelijk flashback van onze dubbeldate”

Hete jacuzzi

Het is inmiddels twaalf uur ‘s avonds en het feest is in volle gang. Het is drukker dan de vorige keer. Ik word plat gelopen door mooie mannen en vrouwen die me bedanken, omdat ze zo’n geweldige avond hebben. Ik word er verlegen van en voel me een BN’er op mijn eigen feest. Ik moet even een luchtje scheppen en loop naar buiten richting de jacuzzi’s. Ik kijk mijn ogen uit. De jacuzzi’s zijn gevuld met bloedmooie naakte mannen en vrouwen. J en S, het stel waar mijn vriend en ik onlangs nog een dubbel date mee hebben gehad, zie ik ook in de jacuzzi omringd door beeldschone dames. Holy shit, wat zou ik daar graag tussen willen liggen. Ik schiet spontaan helemaal in de voyeur-stand: kijken en genieten. Ondertussen zoek ik oogcontact met J en S. Yes, bingo! Ze kijken me intens blij en intens lustig aan.

Harde tepels

De hand van S zie ik uit het water verschijnen en ze maakt een beweging met haar wijsvinger. Ik knijp met mijn ogen en van een afstand kan ik haar lippen lezen: “kom hier,” zegt ze. Vanuit de rol als voyeur duik ik in de rol als dienaar en sta al snel tegen de rand van de jacuzzi aan. S commandeert me verleidelijk om op mijn knieën te komen zitten. Ik weet niet waar ik het zoeken moet en krijg gelijk flashbacks van onze succesvolle dubbel date. Ik bijt op mijn lip en ondanks de hete stoom worden mijn tepels hard. S pakt mij in mijn nek vast en trekt mijn gezicht naar zich toe. Ze drukt haar volle natte lippen tegen de mijne en we zoenen langzaam en intens. Ik ben helemaal week van opwinding en mijn benen voelen als spaghettislierten aan. De wereld staat heel even stil. “Ik heb je gemist,” fluistert ze kreunend in mijn oor. Mijn vriend heeft ons inmiddels gevonden en is met J plannetjes aan het smeden. S en J slapen in hetzelfde hotel als wij. Ik voel me net een verliefde puber en ik fluister terug in S haar oor: “Tot straks in kamer 400. Ik kan niet wachten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

Over Jorna Wierts

Mijn naam is Jorna Wierts, 36 jaar oud, en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben avontuurlijk, brutaal, spraakzaam en jong van geest. Ik geniet van seks, spiritualiteit en voel me aangetrokken tot zowel mannen als vrouwen. Ik ben naast oprichtster van Big Little Secrets ook relatiecoach voor non-monogame koppels en singles. Van open relaties tot swingen en polyamorie, ik ontdek het allemaal. Vrijheid is blijheid, en ik sta vooraan als het gaat om non-monogamie op de kaart te zetten! Als oprichtster van Big Little Secrets, het meest exclusieve erotische feest van Nederland, deel ik graag mijn avonturen en wat ik meemaak als ondernemer in de erotische wereld. Je kan me volgen op Instagram. Wil je meer weten over Big Little Secrets? Neem dan eens een kijkje op biglittle-secrets.nl.

Meer lezen van Jorna?

Reageer op artikel:
Jorna Wierts: “Ik bijt op mijn lip en ondanks de hete stoom worden mijn tepels hard.”
Sluiten