Jorna Wierts: “Of we nu met of zonder J. en S. terugkomen, ik heb zin in een avondje genot.”

Jorna Wierts is relatiecoach voor non-monogame koppels en singles én de oprichtster van het exclusieve erotische feest: Big Little Secrets. Ze maakt verre van burgerlijke dingen mee. Voor FHM schrijft ze wekelijks over alles wat ze ziet en beleeft in de erotische scène.   

Mijn vriend en ik zijn zojuist ingecheckt in het 5-sterrenhotel ergens in het oosten van het land. Ik ben op z’n zachtst gezegd best zenuwachtig voor onze eerste dubbele date. We gaan vanavond uit eten met J. en S. en stiekem hopen we op een happy ending. Vanaf ongeveer mijn 20e ben ik al aan het avonturieren in de erotische partyscene, heb regelmatig intieme dates gehad met mijn ex-partners en een vrouw erbij, maar een dubbele date met een stel dat we nog nooit in het echt hebben gezien, is echt van een ander niveau.

Sexy Toys

“Schat, kan deze outfit?” Ik trek mijn minirok een beetje naar beneden. “Niet te kort?” vraag ik aan M. “Nee schat, je ziet er prachtig uit.” Onder mijn outfit draag ik het lingeriesetje dat ik heb gekregen van M. Het heeft een fortuin gekost, maar dan heb je ook wat. M. heeft inmiddels de taxi besteld. Ik smeer mijn lippen in met lipgloss en leg snel nog wat sexy toys op het bed voor als we terugkomen. Of we nu met of zonder J. en S. terugkomen, ik heb zin in een avondje genot.

Fantastisch avontuur

M. en ik zitten in de taxi. “Cadeautje,” fluistert M. Ik maak het open. Het is een tril-eitje met een draadloze afstandsbediening. “Ik geef je een seintje zodra ik een JA voel bij S. en J.,” fluistert mijn vriend. Ik kijk hem verbouwereerd aan. “Hoe en wanneer moet ik dit indoen dan? J. en S. zitten al te wachten op ons.” “Nu,” commandeert M. M. legt zijn lange trenchcoat over mijn schoot. “Dit kun jij. Ondertussen zorg ik ervoor dat de chauffeur je niet ziet.” M. leidt de chauffeur af door enthousiast met hem te praten over hoe lekker het weer wel niet is deze zomer. Snel haal ik het eitje uit de verpakking en warm het op met mijn adem en maak het nat met mijn mond. Mijn slipje trek ik naar de zijkant en voordat ik het eitje langzaam naar binnen duw, adem ik nog een keer diep in en uit. Het eitje glijdt langzaam naar binnen. “We are good to go,” zeg ik tegen hem terwijl ik hem een zoen in zijn nek geef. M. kan het niet laten een testronde te doen. We beginnen samen heel hard te lachen. Als twee verliefde pubers verklaren we die dag voor de 100e keer de liefde aan elkaar en voor de 100e keer laten we elkaar weten hoe fantastisch dit avontuur is.

“Mijn slipje trek ik naar de zijkant en voordat ik het eitje langzaam naar binnen duw, adem ik nog een keer diep in en uit.”

Rode Loper

De taxi stopt bij het restaurant waar we met J. en S. hebben afgesproken. “Schat, wat nou als jij wel een klik voelt en ik niet, of andersom?” “Dan gaan we gewoon samen een geweldige nacht hebben met of zonder hen, mijn avond kan niet meer stuk.” Ik ben het met hem eens. Dit avontuurtje is een geweldige extra dimensie en zeker geen vervanging. We lopen over de rode loper naar binnen. De ober begeleidt ons naar tafel 24. J. en S. zitten al aan tafel en ontvangen ons met open armen. Na 20 minuten constateer ik dat mijn eerste indruk ook daadwerkelijk de realiteit is: ze zijn knap, stijlvol en super lief. Er verschijnt een grijns op mijn gezicht waarvan ik weet dat die de aankomende uren niet meer zal verdwijnen. Ik kijk M. aan en ik krijg gelijk een knipoog terug. Vervolgens begint het eitje langdurig te trillen.

Meer lezen van Jorna Wierts?

Reageer op artikel:
Jorna Wierts: “Of we nu met of zonder J. en S. terugkomen, ik heb zin in een avondje genot.”
Sluiten