Jorna Wierts geeft een inkijkje in de spannende wereld van erotische feesten

Jorna Wierts is relatiecoach voor non-monogame koppels en singles én de oprichtster van het exclusieve erotische feest: Big Little Secrets. Ze maakt véél mee. Voor FHM schrijft ze regelmatig over alles wat ze ziet en beleeft in de erotische scène.

Ik draai nog één keer een rondje voor de spiegel. Mijn gebruinde billen komen mooi uit in het lingeriesetje dat ik draag. Ik maak mijn jarretels aan mijn kousen vast, stift mijn lippen rood en trek mijn open bh goed op zijn plek zodat mijn borsten fier vooruit staan. Het is maart 2019. De eerste editie van Big Little Secrets (BLS) is een feit. Voordat het feest losbarst, rol ik samen met mijn twee compagnons snel nog de rode loper uit en steek ik snel nog de fakkels aan weerszijden van de loper aan. De eerste indruk die ik aan mijn erotische feestgangers wil meegeven, vind ik enorm belangrijk.

Jorna Wierts
Foto: Reflekt Media

“Ik kan het niet laten even met ze te flirten”

De adrenaline en enthousiasme zorgen ervoor dat ik opgewonden raak. De vlinders gieren door mijn buik en vliegen door naar beneden tussen mijn benen. Ik sta bij de sexy deurhosts die prachtig aangekleed zijn. De dames staan de koppels en single ladies op te wachten in pikante erotische lingerie. Ik ben niet van steen gemaakt en ik kan het niet laten om even met ze te flirten. De eerste gasten druppelen binnen. Bij BLS hanteren we een streng deurbeleid en werken we met een ballotagecommissie. Uiterlijke verzorging staat bij ons hoog in het vaandel en wij richten ons op het jongere publiek. De dresscode is: mannen in pak en vrouwen in luxe erotische lingerie. De strenge eisen die we stellen, zie ik gelijk terug in het publiek. Wat een prachtige mensen staan er aan de deur te wachten, een lust voor het oog! Qua dresscode is iedereen ook all-out gegaan. De vrouwen zien er adembenemend uit. Van prachtige luxe strings die verdwijnen in strakke billen tot kanten jarretels die perfect aansluiten op elegante bovenbenen. Haren die prachtig zijn gestyled en zwoele lippen die bedekt zijn met een laagje lipgloss. De mannen strak in pak. De blikken van de koppels en single dames herken ik: ze zijn op jacht, op boevenpad en kijken uit naar een stoute avond waarin hun stoutste dromen werkelijkheid worden.

Oeps

De sfeer zit er goed in en de dansvloer is niet het enige wat vol staat. Ook in de darkroom is het hitsig druk. Mijn vriend – tevens mijn compagnon – en ik hebben zojuist besloten om samen even van ons succes te genieten en kunnen het niet laten om samen de darkroom in te gaan. Hij begint mij hartstochtelijk in mijn nek te zoenen. De plek waar ik intens van opgewonden raak. Hij fluistert in mijn oor: “Ik heb een paar hele knappe single dames gezien. Je mag er twee uitzoeken om mee naar huis te nemen.” Ik kreun en tegelijkertijd trekt hij mijn slipje met mijn jarretels naar beneden. Ineens beseffen we dat we niet te gast zijn, maar dat dit ons eigen evenement is. We moeten allebei heel hard lachen en op dat moment realiseren we ook gelijk dat hij bijna moet draaien – hij is ook DJ – en ik moet ervoor zorgen dat de volgende erotische act klaar staat.

Jorna Wierts
Foto: Reflekt Media

Ik geloof mijn ogen niet

Voordat ik naar de backstage loop, kijk ik nog een keer achterom richting de dansvloer. Ik moet mezelf even knijpen. Ik geloof mijn eigen ogen niet. Maar wat ik zie is waar; de roaring 20’s is er niets bij. Bloedmooie mannen en vrouwen die met elkaar staan te dansen, flirten en zoenen alsof het hun laatste keer is. En op dat moment, tijdens de climax van de muziek, schiet er oneindig veel confetti door de lucht en besef ik me dat mijn droom is uitgekomen: ik ben organisator van een zeer exclusief erotisch feest en er zullen er nog velen volgen.


Jorna Wierts
Foto: Dark Matter Images

Over Jorna Wierts

Mijn naam is Jorna Wierts, 36 jaar oud, en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben avontuurlijk, brutaal, spraakzaam en jong van geest. Ik geniet van seks, spiritualiteit en voel me aangetrokken tot zowel mannen als vrouwen. Ik ben naast oprichtster van Big Little Secrets ook relatiecoach voor non-monogame koppels en singles. Van open relaties tot swingen en polyamorie, ik ontdek het allemaal. Vrijheid is blijheid, en ik sta vooraan als het gaat om non-monogamie op de kaart te zetten! Als oprichtster van Big Little Secrets, het meest exclusieve erotische feest van Nederland, deel ik graag mijn avonturen en wat ik meemaak als ondernemer in de erotische wereld. Je kan me volgen op Instagram. Wil je meer weten over Big Little Secrets? Neem dan eens een kijkje op biglittle-secrets.nl.

Reageer op artikel:
Jorna Wierts geeft een inkijkje in de spannende wereld van erotische feesten
Sluiten