Jorna Wierts: “Aan het einde van de gang horen we gekreun van een vrouw”

Jorna Wierts is relatiecoach voor non-monogame koppels en singles én de oprichtster van het exclusieve erotische feest: Big Little Secrets. Ze maakt verre van burgerlijke dingen mee. Voor FHM schrijft ze wekelijks over alles wat ze ziet en beleeft in de erotische scène.   

Het is 03.30 en de derde editie van Big Little Secrets is bijna afgelopen. Voor het eerst is het een sleepover-editie, wat betekent dat de eventlocatie in een hotel plaatsvindt. En dit is niet zomaar een hotel. Mijn compagnons en ik hebben een van de meest populaire hotels van Amsterdam ter beschikking gekregen. Het hotel steekt fier boven alles uit en vanuit je hotelkamer heb je een adembenemend mooi uitzicht over de stad. Het hele hotel hebben we exclusief, wat betekent dat er tweehonderd open-minded feestgangers kunnen blijven slapen zonder gasten van buitenaf. Een taxi naar je hotelkamer hoeft nu dus niet. De gasten rollen vanaf de dansvloer zo naar boven naar hun eigen hotelkamer of die van een ander.

“Die hebben het wel heel erg naar hun zin. Laten we een kijkje nemen”, gniffel ik.

Swingers scène

Mijn vriend M. draait de laatste plaat. Ik kijk om me heen en zie stellen met elkaar richting de lift gaan die naar de kamers leidt. Nadat de zaal helemaal leeg is, staan M. en ik met bekenden te kletsen om vervolgens ook aanstalten te maken om met de lift naar het hotel te gaan. We hebben geen plannen noch afspraken met andere gelijkgestemden gemaakt, omdat mijn vriend en ik graag met z’n tweeën door de hotelgangen willen struinen; wie weet wat we allemaal te zien krijgen. Hand in hand dwalen we af door de gangen van het hotel. Hotelkamerdeuren zien we op kiertjes staan, hét teken in de swingersscène dat je welkom bent voor spannend avontuur. We zien ook discolampjes door de kieren tegen de muren van de gangen reflecteren en house beats die uit de kamers knallen. Dit is niet het enige wat we horen. Aan het einde van de gang horen we gekreun van een vrouw uit een kamer komen. Mijn vriend en ik kijken elkaar aan en moeten heel hard lachen. “Die hebben het wel heel erg naar hun zin. Laten we een kijkje nemen”, gniffel ik.

Naakt op bed

We kloppen op de deur en horen een paar vrouwelijke stemmen tegelijkertijd: “Binnen!” Mijn vriend en ik sluipen naar binnen en tot mijn grote verbazing zien we onze compagnon die door drie bloedmooie vrouwen wordt verwend. Mijn compagnon T. heeft na een aantal seconden pas door dat wij het zijn en begint heel hard te lachen. “Wauw, wat heb jij het lekker voor elkaar,” zegt M. terwijl hij zijn ogen uitkijkt. Twee van de drie vrouwen dansen in prachtige lingerie elegant om T. heen en de derde ligt naast T. naakt op bed. “Uuuh, sorry voor het storen,” floep ik er niet gemeend uit. “Je mag wel blijven hoor,” zegt een van de dames met dieprood haar en blauwe ogen. Ik kijk T. aan waarop T. gelijk antwoordt: “Blijf gewoon! Laten we werk en privé een keertje niet gescheiden houden.” Wat maakt het ook uit. T en ik kennen elkaar al sinds ons 17e en hebben inmiddels heel wat sexy feestjes met elkaar meegemaakt. Mijn vriend moet nog even aan het idee wennen, maar zodra de mooie rooie dame naar ons toe komt lopen, onze handen vastpakt en ons mee de kamer intrekt, lopen we als twee makke lammetjes met haar mee. Ze trekt ons mee naar de jacuzzi die gevuld is met water en zeepsop en schenkt twee glazen champagne in voor ons. Ze gaat op de rand van de jacuzzi zitten, trekt ons beide naar zich toe, en we beginnen met z’n drieën intens te zoenen. “Wat is ons leven toch een feestje,” fluister ik in mijn vriend zijn oor.

Meer van Jorna? Check haar op Instagram. Wil je meer weten over Big Little Secrets? Neem dan eens een kijkje op biglittle-secrets.nl.

Meer lezen van Jorna Wierts?

Reageer op artikel:
Jorna Wierts: “Aan het einde van de gang horen we gekreun van een vrouw”
Sluiten