Jorna Wierts: “Zodra ik nog een keer inzoom op haar glimmende derrière voel ik het warm worden down under”

Jorna Wierts is relatiecoach voor non-monogame koppels en singles én de oprichtster van het exclusieve erotische feest: Big Little Secrets. Ze maakt verre van burgerlijke dingen mee. Voor FHM schrijft ze wekelijks over alles wat ze ziet en beleeft in de erotische scène. 

Ik open mijn telefoon en zie dat ik een foto heb ontvangen van het stel waarmee mijn vriend en ik volgende week hebben afgesproken. J. & S. hebben gisteren een groepsapp aangemaakt, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Deze manier van kennismaken vind ik heel prettig aangezien iedereen dan kan zien wie wat naar elkaar stuurt. Voor mij zijn gevoelens van veiligheid en vertrouwen van essentieel belang wanneer ik een non-monogame dimensie wil toevoegen aan mijn liefdesrelatie.

Allebei opgewonden

“Schat, kijk even in onze dubbeldate-groepsapp!” Roep ik naar mijn vriend. J. & S. hebben een foto gestuurd, en ik kan je vertellen dat die om van te smullen is!” Mijn vriend M. komt met zijn telefoon naast me op de bank zitten, en we kijken elkaar giechelend aan. De foto zorgt ervoor dat we allebei lichtelijk opgewonden raken. De voorpret is al goud waard. We zoomen in op S. haar billen. Het pikante pakje dat S. draagt, laat weinig aan de verbeelding over. Zo te zien heeft J. haar billen ingesmeerd met olie. Mijn vriend is een billenman, dus hij kan echt niet wachten om voor deze dubbeldate naar de andere kant van het land te reizen. Gelukkig zitten we op één lijn wat betreft onze liefde voor billen.

“Uiteindelijk belandt ons voorspel in een wilde vrijpartij.”

Wildste fantasieën

Zodra ik nog een keer inzoom op haar glimmende derrière voel ik het warm worden ‘down under’. J. neem ik ook maar eens goed onder de loep. Mijn enthousiasme kan ik niet meer onderdrukken: “Jeetje, wat een heerlijke torso!” flap ik eruit. Heel subtiel zie ik zijn harde tegen de sarong aangedrukt die hij om zijn heup heeft gewikkeld. Ik word onrustig van de opwinding en kleed me voor het zicht van mijn vriend uit. Ik kan het niet laten om er een striptease act van te maken en zet de muziek een stuk harder.

Foto: Dark Matter Images

Mijn vriend moet lachen: “Jeetje lieverd, wat heerlijk dit! Geweldig dat we dit samen kunnen doen, wat een leven!” Langzaam zwier ik met mijn heupen op de beats van mijn playlist die gevuld is met R&B-hits uit de jaren ’90. Mijn billen smeer ik voor het gezicht van mijn vriend in met olie. “Zullen we anders even live videobellen met ze?” vraagt M. Ik begin hard te lachen. “Leuk idee, maar laten we niet gelijk alles weggeven.” Mijn vriend smeert mijn billen royaal verder in. Ik draai me om zodat hij mijn hele lichaam in het insmeerspel kan betrekken. Uiteindelijk belandt ons voorspel in een wilde vrijpartij. We fluisteren in elkaars oor onze wildste fantasieën die we hebben met J. & S. en smeden alvast sexy plannetjes voor onze eerste dubbeldate.

Naakt in de badkamer

Na onze vrijpartij sta ik naakt in de badkamer voor de spiegel en roep M. “Schat! Kom, we sturen een foto terug naar ze. Wel zo eerlijk.” Mijn vriend komt bij me staan. We proberen een zo sexy mogelijke houding aan te nemen. Na een aantal pogingen verzend ik de beste foto in de groepsapp met J. & S. Mijn hart gaat tekeer. “Wat houd ik van deze spanning,” fluister ik hardop. Ja, hoor. Gelijk een appje terug van J.: “Laat het maar snel zaterdag zijn…”

Over Jorna Wierts

Mijn naam is Jorna Wierts, 36 jaar oud, en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben avontuurlijk, brutaal, spraakzaam en jong van geest. Ik geniet van seks, spiritualiteit en voel me aangetrokken tot zowel mannen als vrouwen. Ik ben naast oprichtster van Big Little Secrets ook relatiecoach voor non-monogame koppels en singles. Van open relaties tot swingen en polyamorie, ik ontdek het allemaal. Vrijheid is blijheid, en ik sta vooraan als het gaat om non-monogamie op de kaart te zetten! Als oprichtster van Big Little Secrets, het meest exclusieve erotische feest van Nederland, deel ik graag mijn avonturen en wat ik meemaak als ondernemer in de erotische wereld. Je kan me volgen op Instagram. Wil je meer weten over Big Little Secrets? Neem dan eens een kijkje op biglittle-secrets.nl.

Meer lezen van Jorna Wierts?

Reageer op artikel:
Jorna Wierts: “Zodra ik nog een keer inzoom op haar glimmende derrière voel ik het warm worden down under”
Sluiten