Jorna Wierts: “Mijn clitoris bonkt in hetzelfde tempo als mijn razende hartslag.”

Jorna Wierts is relatiecoach voor non-monogame koppels en singles én de oprichtster van het exclusieve erotische feest: Big Little Secrets. Ze maakt verre van burgerlijke dingen mee. Voor FHM schrijft ze wekelijks over alles wat ze ziet en beleeft in de erotische scène. 

Mijn vriend M. en ik zitten in de auto onderweg naar een erotisch feest en hebben het onder andere over wat we die avond denken te verwachten. We stellen elkaar ook de vraag: ‘wat zijn onze grenzen?’ We hebben net een halfjaar verkering, dus extra belangrijk om hierover nog even te vergaderen.

“In het kort, denken we geen grenzen te hebben.

Ongeschreven regel

De sfeer zit er die avond goed in totdat ik terugkom van de bar met twee glazen bubbels. Ik sta stil en verstijf. Zie ik het nu goed?! Een dame die in de nek van M. hangt. De twee gaan helemaal in elkaar op. Ik mag dan wel open minded zijn en niet monogaam, maar ik ben niet van steen gemaakt. Ik loop er naartoe en floep eruit: “gaan jullie lekker, of zal ik ook maar gelijk mijn hotelkamerpas aan jullie geven?!” “Jezus Jor, doe jij even niet zo kinderachtig,” zegt M. “Waar is jouw vent,” vraag ik kattig aan de blonde dame in kwestie. “Die heb ik niet. Ik ben hier met vriendinnen,” zegt ze schaapachtig. Ik denk gelijk terug aan de ongeschreven regel binnen de erotische partyscene: de vrouwen stappen op de vrouwen af en de mannen op de mannen. Blijkbaar is zij hier niet van op de hoogte. Ik praat haar ter plekke bij. Ze pakt mijn spoedcursus ‘hoe ga je op een erotisch feest om met bezette mannen’ sportief op en loopt terug naar haar vrijgezellen vriendinnen.

High van geiligheid

Na een paar uur feesten besluiten we met een aantal andere bezoekers nog een intiem feestje te bouwen in het hotel waar wij en een hoop stellen verblijven. In de taxi zit F. naast me. De mooiste vrouw die ik die avond heb gezien. Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden. Aangekomen bij het hotel lopen we met een klein clubje door naar een suite. F. en ik ploffen neer op een sofa en kijken elkaar aan als twee verliefde tieners. F. begint me op mijn meest gevoelige lichaamsdelen te strelen, waardoor ik geen oog meer heb voor mijn vriend. Ik word high van geiligheid en mijn clitoris bonkt in hetzelfde tempo als mijn razende hartslag. Ineens schiet M. door mijn hoofd. Het engeltje op mijn schouder fluistert in mijn oor dat ik hem moet gaan zoeken. Met mijn benen week van geiligheid loop ik door de grote suite. En daar ligt hij dan. Niet alleen, maar weer met die ene blonde dame. In één klap ben ik nuchter en loop naar M. toe. “Meekomen, nu!,” beveel ik hem. “Hoezo?! Ik heb jou 100x geroepen, maar je reageerde niet omdat jij veel te druk bezig was.” Ik loop de kamer uit samen met M. om vervolgens te lopen ruziën op onze kamer. We komen niet tot elkaar, en M. zegt vervolgens, “zoek het uit, ik ga slapen.” Dat neem ik erg letterlijk. Mijn duiveltje op mijn schouder begeleidt me
terug naar die ene suite.

Meer van Jorna? Check haar op Instagram. Wil je meer weten over Big Little Secrets? Neem dan eens een kijkje op biglittle-secrets.nl.

Meer lezen van Jorna Wierts?

Reageer op artikel:
Jorna Wierts: “Mijn clitoris bonkt in hetzelfde tempo als mijn razende hartslag.”
Sluiten