Jorna Wierts: “Mensen die met elkaar seks hebben in het zwembad, aan het zwembad en naast het zwembad”

Jorna Wierts is relatiecoach voor non-monogame koppels en singles én de oprichtster van het exclusieve erotische feest: Big Little Secrets. Ze maakt verre van burgerlijke dingen mee. Voor FHM schrijft ze om de week over alles wat ze ziet en beleeft sinds ze op ontdekkingstocht is naar seks en erotiek.

Mijn geliefde M. en ik zijn gisteren aangekomen in een nudistendorp in een Zuid-Franse badplaats. Vrienden van ons, die al jaren gaan, zijn er ook en hebben ons weten over te halen om mee te gaan. Toen vriend F. tegen ons zei: “het dorp ruikt naar seks en geiligheid”, was ik verkocht. Dit MOET ik meemaken! M. en ik maken ons ondertussen op voor hét zwembadfeest dat iedere woensdag plaatsvindt. Iets met Dj’s, schuim en alleen maar open minded feestgangers. We hebben weinig kleding aan, want ja, we hebben een feestweek in een nudistenoord geboekt. De koffer die ik bij me heb is gevuld met lingerie, pikante jurkjes en seksspeeltjes. Naast de supermarkten, restaurants en cafés, zijn er ook een hoop parenclubs en sexy kleding boetiekjes. Dit dorp is in de loop der jaren een toevluchtsoord geworden voor open minded feestgangers vanuit de hele wereld, een walhalla voor mensen die hun ware aard en plein publiek kunnen en willen laten zien. Het voelt voor mij gelijk als thuiskomen.

“Fouilleren is hier dus ook een fluitje van een cent, omdat mensen amper tot geen kleren aan hebben.”

Latex string

Mijn vriend en ik lopen samen met onze vrienden door het dorp richting de parenclub waar het outdoor zwembadfeest plaatsvindt. Ik kijk mijn ogen uit. Ik ben inmiddels wel wat gewend, maar ik heb nog nooit zoveel verschillende mensen met zoveel verschillende uitingen bij elkaar gezien. Als ik links van me kijk zie ik een bejaard stel naakt rondlopen met boodschappentassen onder hun armen en als ik rechts kijk zie ik een ander stel hand in hand lopen, zij gehuld in een lingerie setje en hij heeft alleen een latex string aan met daaronder torenhoge stiletto’s. Het enige wat ik kan denken is: “WAUW! Wat geweldig dit! Hoe heerlijk dat er een dorp is waar je zo vrij kunt zijn”. M. heeft een sarong om en ik heb mijn nieuwste lingeriesetje aangetrokken. Met hitsige kriebels komen we aan bij de entree van de openluchtparenclub waar het feest inmiddels is begonnen. Fouilleren is hier dus ook een fluitje van een cent, omdat mensen amper tot geen kleren aan hebben. Binnen no time staan we aan de bar bij het zwembad. Het is gelukkig nog niet heel druk dus er is nog plek in de paars-witte loungebedden. Nadat we ons hebben geïnstalleerd bestellen we een fles rosé bij de charmante ober die overduidelijk met mij aan het flirten is.

Jorna Wierts
Foto: Bert Vis

Seksfestijn

De zon staat hoog aan de hemel en er komen nog meer extravagante feestgangers rondom en in het zwembad staan om te dansen. M. en ik besluiten een nieuwe fles rosé te halen. Ik zie het onderweg richting de bar voor mijn neus gebeuren, mensen die in de buitenlucht elkaar opzoeken niet alleen om te dansen maar ook om seks mee te hebben. Mensen die met elkaar seks hebben in het zwembad, aan het zwembad en naast het zwembad. Het feest is inmiddels getransformeerd naar een heus seksfestijn! Nog nooit heb ik zoveel blije mensen bij elkaar gezien. Wanneer we terugkomen zien we dat onze vrienden andere hele mooie mensen hebben uitgenodigd in onze lounge. Mijn vriend en ik geven elkaar een knipoog en komen er op ons charmantst bij zitten. We besluiten ons in het knappe gezelschap te mengelen. Nu we hier toch zijn… ‘Je leeft maar één keer’, zei een stemmetje in mijn hoofd. Binnen no time versmelt mijn opgewonden lichaam met vier andere ingeoliede, opgewonden lichamen. De tijd lijkt even stil te staan maar aan alles komt een eind en zo ook aan deze bijzondere ervaring. Mijn maag begint te knorren en ik stel voor om met z’n vieren bij een beachclub te gaan eten. Ik hoef niet eens na te denken over dat ik mij moet aankleden en zit tien minuten later heerlijk naakt oesters en champagne aan tafel met mijn vrienden en M. te nuttigen. We kijken alle vier terug op een onvergetelijke dag. We proosten en kijken elkaar aan: “Santé en C’est la vie!”

Meer lezen van Jorna Wierts?

Reageer op artikel:
Jorna Wierts: “Mensen die met elkaar seks hebben in het zwembad, aan het zwembad en naast het zwembad”
Sluiten