FHM Shoots: de bloedmooie FHM500-nieuwkomer Maxime

feb 13 2020, 17:00 Girls
dsc9276
In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land beter kennen. Ze is intelligent, fitter dan Arie Boomsma en verschrikkelijk sexy. We hebben haar nog maar net leren kennen, maar jeez, wat zijn we onder de indruk van Maxime . Deze hottie gaat hoge ogen gooien in de volgende FHM500, no doubt about that. Niet in de laatste plaats dankzij deze zonovergoten shoot op het altijd feestelijke Mallorca van fotograaf Stef Hartog . Een van de beste shoots tot nu toe in deze rubriek als je het ons vraagt. Lieve dames en alleraardigste vrienden, meet Maxime.
Hey Maxime! Zeg, Wat doe je zoal in het dagelijks leven?
Ik woon in Amsterdam. Amsterdam is mijn favoriete stad in Nederland, door de mooie architectuur, de anonimiteit en de open-minded mensen. In mijn dagelijks leven ben ik studente aan de UvA, waar ik Business Administration studeer. Mijn geld verdien ik als personal trainer, hier heb ik mijn diploma’s voor gehaald. Zo af en toe doe ik modellen klusjes, mits dit te combineren is met mijn studie en vaste werk.
Sinds wanneer doe je modellenwerk?
Nog helemaal niet lang! Ik denk dat ik 7 maanden geleden mijn eerste serieuze shoot gedaan heb. Na deze eerste shoot ben ik benaderd door een aantal merken, bureau’s en fotografen. En zo is de bal gaan rollen.
dsc6884 edit
Foto: Stef Hartog
Wat zijn je ambities op dit gebied?
Ik heb heel veel ambities maar die liggen niet bij modellenwerk. Mijn ambities zijn vooral business gerelateerd, misschien ooit een eigen bedrijf starten. Er zijn namelijk genoeg knappe vrouwen op de wereld, genoeg vrouwelijke modellen. Helaas worden vrouwen nog niet altijd serieus genomen in de zakenwereld en staan er hierdoor te weinig vrouwen aan de top. Er is nog altijd sprake van een glazen plafond waar veel vrouwen last van hebben. Het is 2020 en laten we eerlijk zijn, als je vrouwen en mannen niet dezelfde kansen biedt, ben je gewoon kortzichtig en naïef.
Wat zou jij willen doen na je studie?
Ik denk dat ik in de toekomst mijn eigen bedrijf zou willen opzetten, waarin weet ik niet precies. De vraag naar goederen en diensten verandert constant, net als de arbeidsmarkt. Ook verwacht ik dat een deel van het werk in de toekomst zal worden overgenomen door computers/AI. Er wordt zelfs gedacht dat je over 10 jaar bijvoorbeeld geen CV meer hoeft in te leveren, omdat algoritmes kunnen voorspellen of jij een geschikte kandidaat bent waarbij ze dan uitgaan van bestaande internetdata. Dus momenteel probeer ik zoveel mogelijk te leren, mijn studie af te ronden en mij op meerdere vlakken te verdiepen.
De shoot is echt geweldig geworden. Hoe was de shoot met Stef Hartog op Mallorca?
Dankjewel. De shoot met Stef in Mallorca was echt geweldig. Ik ben van mening dat Stef één van de beste fotografen in Nederland is. We hebben een klik waardoor de resultaten beter uitvallen dan wanneer je geen klik hebt. De shoot in Mallorca was vooral heel gezellig, drie van mijn lieve vriendinnen waren namelijk mee: Imke, Julia en Eva. Het voelde dus niet als werk.
dsc6793 edit
Foto: Stef Hartog
Dat je een killerbody hebt ontgaat natuurlijk niemand, wat is je geheim?
Bedankt voor het lieve compliment. Maar het is niet geheim haha, ik deel mijn ideeën over voeding en sport graag. Om te beginnen denk ik dat het altijd belangrijk is om realistische doelen te stellen. Met realistisch bedoel ik, je doelen moeten haalbaar zijn en gebaseerd op je eigen lichaam en levensstijl. Ieder lichaam is anders en aanleg speelt ook een grote rol. Haal daarom inspiratie uit anderen, maar zie nooit iemand anders lichaam als het ultieme doel. Ook denk ik dat het belangrijk is om altijd genoeg te blijven eten en een sport te vinden waar je plezier en energie uit haalt. Dan is het eenvoudiger om sport en voeding te beschouwen als een dagelijkse gewoonte in je leven. En dan zul je de echte resultaten gaan zien, in zowel in je uiterlijk als je positieve mindset.
Wat is je gym routine?
Ik train momenteel 5-6 keer in de week. Ik doe aan krachttraining en zorg dat ik elke spiergroep wekelijks 2-3 keer train. Krachttraining doe ik voor het shapen van mijn lichaam, maar vooral omdat ik hier het meest plezier in heb en ik mij energievol voel na elke training. Elke training zwaarder kunnen deadliften, een extra pull-up, het geeft zelfvertrouwen en is misschien toch ook wel verslavend. Daarnaast doe ik soms wat cardio, maar daar ben ik niet groot fan van (side note: cardio is wel heel goed voor je). Ook yoga ik zo af en toe.
Toe maar! Je trekt graag de wereld rond, wat zijn je favoriete plekken waar je bent geweest?
Er zijn zoveel fijne plekken op de wereld! Ik vind Kaapstad prachtig, Rio de Janeiro was ook een ervaring op zich, Miami waar ik een tijdje heb gewoond en Los Angeles. Zoveel plekken die ik nog kan benoemen, maar als ik echt zou moeten kiezen is mijn favoriete bestemming Thailand. Het leven is hier heel ‘puur’. Karma speelt een hele grote rol in Thailand en dit merk je enorm. Mensen zijn heel lief en constant bezig met het ‘goede’ doen. Karma is zeker iets waar ik in geloof. Je kunt niet door het leven gaan en andere mensen bewust kwetsen, zonder daar negatieve gevolgen van te ervaren. Ook heeft Thailand gewoon een prachtige natuur, een fijne cultuur en het eten is heel erg lekker (en goedkoop, haha).
Waar zou je ooit nog een keer naar toe willen, waar je nog niet bent geweest?
Op mijn bucketlist staat IJsland vanwege het Noorderlicht en de Blue Lagoon. Ook zou ik nog een keer Japan willen bezoeken in het bloesemseizoen. En ik hoop ooit de Verboden Stad in Beijing te kunnen zien. En niet te vergeten: India!
dsc7328 edit 3 1
Foto: Stef Hartog
Ontvang je vaak DM’s op Instagram? Wat is het gekste of leukste bericht dat je onlangs hebt gekregen?
Ik denk dat Instagram momenteel één van de grootste netwerken is en kan worden gezien als een soort datingsite. Dus ja, ik krijg zeker veel DM’s, leuke en interessante, maar ook veel onnodige. Dat zijn de berichten van jongens of mannen die in een relatie zitten, wat overduidelijk af te lezen is aan hun Instagram profiel. Vind ik gewoon echt niet oké.
Heb je een vriend eigenlijk?
Nee, momenteel heb ik geen vriend. Dat ligt denk ik aan meerdere factoren waaronder mezelf. Ik ben misschien iets te kieskeurig, vind ik niet persé negatief overigens. Ik ben op zoek naar iemand die intelligent, sportief, lief, grappig, aantrekkelijk, spiritueel is en ambities heeft. Helemaal niet kieskeurig toch? Haha! Maar momenteel ben ik te druk om iemand beter te leren kennen.
Het kan niet anders of we gaan jou terugzien in de FHM500 van dit jaar. Ben je bekend met de FHM500 en wat vind je hiervan?
Als ik in de FHM500 in 2020 sta, zou dat zeker een compliment zijn. Op 19-jarige leeftijd in de FHM tussen de knapste vrouwen van Nederland! Maar ik zou het natuurlijk toffer vinden om mijzelf later één van de 500 succesvolste vrouwen in Nederland te mogen noemen.
Wat is iets dat we niet van jou weten?
Dat ik eigenlijk niet eens fan ben van social media en mijn mobiel. Ik zit daarom ook bijna nooit op mijn telefoon, tenzij het voor mijn studie is of werk. Je kunt mij dan ook heel slecht bereiken via Whatsapp of door mij te bellen. Wanneer je voor mijn deur staat, ben ik er voor je en luister ik de hele dag naar je! Het enige wat ik echt doe op internet is Instagram, maar dat zie ik ook meer als werk omdat ik er op verdien. Maar zelfs DM’s lees ik bijna nooit.
Zou je onze lezers nog iets willen meegeven?
Als ik iets zou mogen meegeven aan de mensen die dit interview lezen (tot de laatste regels). Is dat het belangrijk is in de samenleving van nu, om een realistisch wereldbeeld en zelfbeeld te behouden. Ik begrijp dat dat moeilijk kan zijn. Maar veel mensen proberen tegenwoordig meer succes uit te stralen, dan dat ze daadwerkelijk succesvol zijn. Bijna niemand deelt zijn of haar tegenslagen of de verdrietige kant die het leven ook soms met zich meebrengt. Want het leven is een rollercoaster, het brengt ups én downs met zich mee. Al de knappe vrouwen op de FHM site en in het tijdschrift zijn ongetwijfeld ook ‘s avonds te vinden met een lelijke knot, een te grote pyjama en onzekerheden. En laten we tenslotte allemaal wat liever voor elkaar zijn.
Meer van Maxime of fotograaf Stef zien? Volg Maxime en Stef Hartog op Instagram!

Vluggertje met Maxime

Stad:Miami Restaurant: Top of The World in Las Vegas
Artiest:The Weeknd Film: The Green Mile
Serie:When they see us Auto: Mercedes-AMG G 63
Rolmodel:Sophia Amoruso Mooiste vrouw van Nederland: Mijn lieve mama (van binnen en buiten)

Credits

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant