Ontdek de beste vakantiehuizen met Airbnb Luxe

Airbnb is een begrip geworden voor de hedendaagse reiziger. Over heel de wereld schieten de meest uiteenlopende accomodaties uit de grond als hippietentjes in onze hoofdstad. Duizenden boekingen per minuut vliegen de deur uit, het hek is volledig van de dam.

Om wat orde in de chaos te scheppen hebben ze bij Airbnb besloten om hun meest luxueuze toko’s te bundelen zodat de vermogende badgast gemakkelijk z’n vakantieadres kan boeken zonder te struikelen over alle oververhitte zwijnenstallen die het medium ook rijk is.

FHM’s reisbureau heeft het gehele aanbod uitgespeeld en speciaal voor jou een top 15 klaargezet zodat je zorgeloos op stap kunt gaan en gaat genieten als een ware koning. Trek al je vakantiegeld uit de muur om deze parels van Airbnb Luxe uit te checken!

#1 Villa Centinale

FHM-Airbnb Luxe
Foto: Airbnb

Deze prachtige Italiaanse casa kun je boeken voor slechts €7857 per nacht! Voor die paar luttele euro’s krijg je het complete landgoed tot je beschikking en waan jij je als een koning te rijk.

#2 The Spa House

FHM-Airbnb Luxe
Foto: Airbnb

Aan de Hout Bay in Zuid-Afrika ligt dit pareltje verscholen tussen de natuur. Voor zo’n €1160 ben jij het mannetje!

#3 Palm Villa

Foto: Airbnb

Weer een parel van Airbnb Luxe. Ervaar het eilandgevoel en totale ontspanning. Kom voor €1338 tot rust in deze betoverende villa op Jamaica.

#4 Dar Moucha

Foto: Airbnb

Deze mansion in Marrakech kan voor €1200 per nacht al van jou zijn!

#5 Casa San Sebastian

Foto: Airbnb Foto: Airbnb

In Mexico heb jij dit goddelijke uitzicht voor het niet onoverkomelijke bedrag van €981!

#6 Lookout Lodge

Foto: Airbnb

Een magische avond in het Amerikaanse Colorado beleef jij in deze prachtige berghut. En dat voor maar €1551, een schijntje als je het ons vraagt.

#7 Casa Mono Loco

FHM-Airbnb Luxe
Foto: Airbnb

Beter gaat het uitzicht niet worden wanneer je in het heerlijke zwembad ligt van dit vakantieoptrekje in Herradura in Costa Rica. Het is onmogelijk hier niet te genieten, en dat voor maar €954 per nacht!

#8 Villa Kelusa

FHM-Airbnb Luxe
Foto: Airbnb

Wordt wakker tussen de mistige rijstvelden in een van de vele kamers van deze Balinese casa. Als je bedenkt dat je voor €528 hier met 8 gasten kunt overnachten, vragen we ons af waarom jij je maten nog niet hebt opgetrommeld om in Villa Kelusa jullie droomvakantie te beleven!

Maxim

Reageer op artikel:
Ontdek de beste vakantiehuizen met Airbnb Luxe
Sluiten