Vlaamse Vlammen: naaktshoot met Caro van Gorp

mrt 25 2020, 12:30 Girls
caro 3
Dat er in Nederland heel wat schatjes rondlopen, is wel duidelijk. Maar we mogen onze zuiderburen niet vergeten. Ook in België lopen heel wat knapperds rond. Vandaag maken we kennis met Caro van Gorp , zij deed en naaktshoot en fotograaf Filip Moerman legde dat vast.
Hi Caro, wat een te gekke shoot! Ben je zelf ook blij met het resultaat?
Dankjewel. Ja ik ben zeer blij met het eindresultaat. Het was zoveel beter dan ik had verwacht. Omwille van dat ik toch nog best wel weinig ervaring heb.
Heb je vaker naakt geposeerd? Vind je het spannend om uit de kleren te gaan?
Nee, ik vind het eigenlijk niet zo spannend. Om precies te zijn is dit mijn 2dekeer dat het allemaal wat bloter is. En spannend is een groot woord, aan het begin is het voor me soms wel onwennig omdat ik hier nog niet helemaal in thuis ben. Maar ik vertrouw en ken de fotograaf goed genoeg om dit soort shoots te doen.
caroforfhm7 683x1024
Foto: Filip Moerman
Hoe was het om te werken met Filip Moerman?
Voor mij was dit niet de eerste keer dat we samenwerkte. We kennen elkaar vrij goed en ik vertrouw hem als mens en als fotograaf en dat is zeer belangrijk bij het leveren van dit soort foto’s. En ten slotte levert hij ook zeer knap werk!
Waar ben je allemaal mee bezig op dit moment?
Op dit moment ben ik een druk bezette vrouw, ik vind steeds wel iets om te doen en veel tijd op dit moment gaat naar shoots of fashionshows lopen voor kledingwinkels. En waar je me ook heel vaak zal kunnen terug vinden is in de fitnesszaal. Momenteel werk ik voor een groot bedrijf, maar mijn grootste droom is toch wel ooit een eigen zaak oprichten. En als ik dan toch eventjes niets te doen heb, kan ik er ook wel enorm van genieten om te Netflixen.
Wat is in jouw ogen het grootste verschil tussen de Belgen en de Nederlanders?
Het grootste verschil tussen een Belg en een Nederlander is denk ik toch wel dat Belgen veel timider en afwachtend zijn. Een Nederlanders is veel directer.
carofhm8 1024x683
Foto: Filip Moerman
Wat we allemaal willen weten: ben je nog vrijgezel?
Nee ik ben geen vrijgezel meer, ik ben al lang van de straat hahaha.
Wat zijn afknappers voor jou?
Wat voor mij echt een afknapper is zijn lelijke tanden, dat is iets waar ik zelf meteen naar kijk als ik een gesprek met iemand aanga. Lelijke tanden zijn echt een No Go voor mij.
Heb je nog tips voor mannen als het aankomt op vrouwen versieren?
Probeer jezelf te zijn, wees eerlijk tegenover een vrouw, geef haar af en toe een complimentje (maar ook weer niet te veel). Soms kan directheid ook wel een positief iets zijn. En niet te veel machogedrag.
carofhm11 683x1024
Foto: Filip Moerman
Wat is je grote droom in het leven? Wat hoop je allemaal nog te bereiken?
Zelf heb ik verschillende dromen. Een wereldreis staat toch ook wel op mijn verlanglijstje Ik droom er ook van om ooit een eigen zaak te hebben, en later zou ik heel graag een gezinnetje hebben maar dat is echt voor later

Favorieten van Caro

Favoriete film: Fifty Shades
Serie: The blacklist
Maaltijd:Gebakken zalm met groentes Artiest:
Ik heb niet een favoriete artiest, ik luister allerlei muziek.
Sport:Fitness Vakantiebestemming:
Ik wil graag nog heel veel plekken in de wereld zien dus zou nu niet één plek kunnen opnoemen waar ik het liefst naar toe zou willen.
Foto's: Filip Moerman

Credits

Fotografie: Filip Moerman Model: Caro

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant