FHM Shoots: Love Island-hottie Sha Senior

dec 05 2019, 16:55 Girls
web mg 1197 1
In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land beter kennen. Op Sinterklaasavond geven we natuurlijk cadeautjes weg en wel in de vorm van deze verhitte shoot van fotograaf Annick Meijer met Sha Senior. Je zou haar kunnen kennen van het programma Love Island . Anders heb je haar wellicht in een magazine of billboard voorbij zien komen, want ze werkt al jaren als internationaal model. Sha in haar mooiste pakje op pakjesavond, beter gaat 5 december niet worden.
Hé Sha! Hoe is het?
Hoi! Ja super goed en met jullie?
Goed, goed. Sha is een bijzondere naam, waar komt deze naam vandaan?
Ja het is een Surinaamse naam. Ik ben zelfs ¼ Surinaams en de rest Nederlands. Alleen mijn moeder heeft mijn naam bedacht en die is zelf Nederlands, dus ik weet ook niet helemaal hoe dat is gegaan, haha.
web mg 1309 682x1024
Foto: Annick Meijer
Waar ben je opgegroeid?
Ik ben opgegroeid in Heemstede, dat ligt naast Haarlem. Is een klein dorpje, ik denk niet echt dat veel mensen het kennen, haha.
Onze topografische kennis is hartstikke goed, dus dat kennen we natuurlijk. Zeg, mensen kunnen je kennen vanwege je deelname aan Love Island. Hoe was het om met dat programma mee te doen?
Ik was dus echt intens zenuwachtig in het begin. Ik dacht echt dat ik een zenuweninzinking kreeg toen ik voor de eerste keer de villa inging, haha! Maar ik heb er zo van genoten. Ik denk dat het een van de leukste dingen is geweest die ik in mijn leven heb mogen doen. Ik heb zulke leuke mensen mogen ontmoeten en ik heb er echt goede vrienden aan over mogen houden.
Daarnaast ben je ook model. Hoe gaat dit?
Ja klopt, ik doe momenteel al 8 jaar modellenwerk. Ik moet bijna met pensioen, haha. Maar ik heb vooraf toestemming aan mijn bureaus gevraagd en die hebben toestemming gegeven voor Love Island, dus dat was wel sportief van ze. En momenteel doe ik nog steeds modellenwerk. Ik werk wel voornamelijk in Londen.
Je bent niet de enige beauty in de familie. Je zus Shayna is ook een internationaal succesvol model. Waar komen deze mooie genen vandaan?
Ja klopt, ik heb ook een zusje die het heel goed doet en waar ik echt intens trots op ben! We hebben alleen wel andere vaders dus ik moet dan zeggen dat onze mooie genen van onze mama moet zijn!
Zou je graag samen met je zus willen werken?
Ik heb weleens met mijn zusje samen gewerkt maar we proberen zoveel mogelijk ons eigen dingen te doen omdat mensen ons nog weleens door elkaar halen.
web mg 1238 682x1024
Foto: Annick Meijer
We hoorden dat je ook een groot schildertalent bent. Hoe ben je hier mee begonnen?
Ja klopt, ik schilder graag in mijn vrije tijd alleen heb ik hier helaas al een tijdje geen tijd voor gehad omdat ik zo’n druk schema heb deze dagen. Maar ik begon als kind al met tekenen en toen heb ik het weer opgepakt in Sydney 2 jaar geleden. Ik ging een paar maanden naar Sydney voor modellenwerk en ik kwam daar helemaal tot rust en toen ben ik het schilderen weer gaan oppakken.
Nice. Wat doe je nog meer in het dagelijks leven?
Ik studeer hiernaast nog. Ik studeer psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik zit in mijn laatste jaar en ik doe een minor in sociale psychologie.
Hoe zou je jezelf omschrijven als persoon?
Druk, haha. Nee ik kan echt een enorme chaoot zijn. Maar ik ben daarnaast ook echt een doorzetter die intens veel van mijn familie en vrienden houdt en ik vind stiekem dat ik ook best humor heb, haha.
Wat maakt een man sexy voor jou?
Zelfverzekerdheid! Een man moet zelfverzekerd zijn en wel een echte man man zijn. Ik ben niet vies van een man die de leiding kan en durft te nemen. Daarnaast houd ik ook wel van een levensgenieter, want dat ben ik zelf ook heel erg.
Heb je een vriend?
Om eerlijk te zijn ben ik echt nog nooit zo vrijgezel geweest als op dit moment, haha het is echt hopeloos.
Dat zal hierna wel veranderen. Wat is de raarste DM die je ooit hebt gekregen?
Ik krijg wel meerdere rare dm's haha maar ik had een keer een man die een voeten fetisj had en die bleef maar berichtjes sturen of hij alsjeblieft mijn voeten mocht zien… ja dat vond ik toch wel een beetje raar.
Weirrrrd. Wat kunnen we binnenkort allemaal nog meer van jou verwachten?
Ik ga sowieso door met mijn modellenwerk en daarna vond ik media echt leuker dan verwacht dus daar zal ik dan ook zeker mee doorgaan!
Meer van Sha of fotograaf Annick zien? Volg Sha Senior en Annick Meijer op Instagram.

Vluggertje

Serie: Sex and the city Film: Eat Pray Love
Maaltijd: Pizza! Restaurant: Palladium
Artiest: Guns N’ Roses Festival: Ultra Music Festival
Land: Italië Stad: Londen
Auto: Ferarri 458 spider Mooiste vrouw ter wereld: Angelina Jolie

Credits

Lingerie: Edge ‘o Beyond - Volg ze hier op Instagram

Meer FHM Shoots

Meer fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere FHM500-beauty’s:
Delen met
Ook interessant