FHM Shoots: Belgische vlam Lisa Moerman 

jan 02 2020, 16:35 Girls
lisa moerman fhm19
In FHM Shoots leren we de mooiste vrouwen van ons land beter kennen. Daar gaan we in 2020 vrolijk mee verder! Maar we kijken ook over de grens. Wat dacht je van een heerlijke shoot met een van de meest sexy vrouwen van België? De Moermannetjes taking over! Lisa Moerman is het schitterende model, geshoot door fotograaf Filip Moerman . En nee, da's geen familieonderonsje. Vlammen met de Vlaamse!
Hi Lisa! Wat is het leukste dat je afgelopen jaar hebt gedaan?
Ik heb veel leuke dingen gedaan. Maar ik denk nog vaak terug aan Tomorrowland. Het was echt te gek. Ik stond op het podium met Dimi&Mike en Paris Hilton. Dat was wel echt een geweldig moment.
Waar kijk je het meeste naar uit in het nieuwe jaar?
Ik hoop op veel leuke samenwerkingen met fotografen. Ik wil in 2020 echt wel meer mijn best doen om leuke opdrachten te scoren.
lisa moerman fhm18 682x1024
Foto: Filip Moerman
Hoe was de shoot met Filip Moerman?
Het is altijd geweldig om met Filip samen te werken. Wij hebben al verschillende keren samengewerkt en de sfeer is altijd goed. Ik kan hem alles vertellen zodat ik me volledig kan geven voor de shoot. Hij stelt me altijd op mijn gemak. Je merkt ook aan onze foto’s dat er geen spanningen hangen en dat vind ik fijn. Een top team, misschien komt het wel door onze achternaam. Haha nee, we zijn geen familie.
Vind je het spannend om uit de kleren te gaan voor een fotoshoot?
Ik vind de beelden achteraf veel intenser. Ik ga niet uit de kleren als er geen duidelijke afspraken zijn. Soms is dit wel spannend, ja. Soms ook wel ongemakkelijk. Maar de resultaten van de shoot zijn tien keer intenser. Ik vergelijk het altijd met kleur en zwart-witfoto’s. Zwart-wit is veel mysterieuzer en komt dieper binnen bij de mens. Het heeft net dat tikkeltje meer charisma.
Wat doe je allemaal in het dagelijks leven?
Momenteel ben ik ambulancier voor een privébedrijf waardoor ik heel weinig tijd heb voor mezelf. Maar ik heb me voorgenomen om vanaf 2020 wat meer aan mezelf te denken en meer aandacht geven aan mijn gezondheid en een beetje meer te genieten. De boog moet niet altijd gespannen staan dus ga ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Voor de rest hou ik me vooral bezig met mijn huisdier. Ik heb een ara en ze eist ook veel aandacht op. Sporten doe ik niet wegens tijdgebrek. Ik heb een heel goede verbrandingsoven, dus gelukkig heb ik de sport niet te hard nodig.
lisa moerman fhm10 682x1024
Foto: Filip Moerman
Wat is in jouw ogen het grootste verschil tussen de Belgen en de Nederlanders?
Ik ga heel graag naar Nederland omdat die mensen heel vriendelijk zijn. Ze zijn heel spontaan en zeggen je rechtuit wat ze denken. Je weet meteen wat je aan hen hebt. Belgen leven wat meer in een schelp, maar ze praten wel makkelijker. De humor van de Belgen vind ik net iets fijner. Ook kan niemand tippen aan ons taaltje en al zeker niet als je uit West-Vlaanderen komt zoals ik.
Wat we allemaal willen weten: ben je nog vrijgezel?
Haha ik ben nog vrijgezel ja. Ik ben nu meer dan een jaar alleen en het wordt nu wel eens tijd om iemand te vinden waarmee ik een toekomst kan opbouwen. Ik voel me wel klaar om te settelen. Dus geen loverboys voor mij, alleen mannen die het 100% menen. Soms wordt me gezegd dat ik te kieskeurig ben, maar als je echt toekomstplannen hebt, dan wil je toch dat je die persoon op alle vlakken ziet zitten.
Wat zijn afknappers voor jou?
Een broek die maar tot halverwege opgetrokken is. Ik hoef geen spaarpot te zien wanneer je hurkt. Slechte hygiëne hoort ook in het lijstje. Wat ik vervelend vind tijdens het daten is als mannen indruk willen maken met hun dikke auto’s, mooie horloges of andere hebbedingen. Daarmee kan je geen indruk maken bij mij. Integendeel. Ik vind dit heel goedkoop. Dus mocht je me leren kennen, dan kun je dit soort gedrag achterwege laten.
lisa moerman fhm15 682x1024
Foto: Filip Moerman
Waar scoren mannen heel veel punten mee als ze je willen versieren?
Ik ben een beetje old school en hou wel van die leuke, spontane dingen of kleine gebaren. Ik ben romantisch aangelegd. Mij kan je altijd plezieren met een kaartje of een leuke picknick. Als ik zie dat een man karakter heeft, initiatief neemt en niet bang is voor een uitdaging, dan vind ik dat heel aantrekkelijk. Wat ik in mijn vorige relatie mistte was ‘bescherming’. Voelen dat iemand voor mij opkomt. Dat heb ik gemist en dat zie ik nu pas in. Dus guys: kom altijd op voor je meisje. Wanneer we ons veilig voelen bij jullie, dan volgt de rest vanzelf. Ik zeg altijd: respect is attractive. Voor beide partijen.
Wat is je grote droom in het leven? Wat hoop je allemaal nog te bereiken?
Ik ben al van kinds af aan gek op Spanje. Ik vertelde mijn mama altijd dat ik op een dag naar Spanje ging verhuizen. Dat idee zit nog altijd in mijn hoofd. Ik word nu 25 en ik denk dat er geen beter moment komt. Dus ik denk dat ik mijn droom binnenkort achterna ga jagen. Misschien heb ik tegen die tijd wel een partner die dezelfde droom met me wil delen. En anders vind ik daar misschien mijn prins op het witte paard. Who knows.
Meer van Lisa Moerman of fotograaf Filip Moerman ? Volg ze op Instagram.

Vluggertje met Lisa Moerman

Film:niet bepaald een voorkeur voor 1 bepaalde film. Horror en triller is wel mijn ding. Serie:
Momenteel ben ik Riverdale aan het kijken. Ik ben eigenlijk niet zo’n fan van series, ze duren iets te lang naar mijn zin.
Maaltijd:Pasta! Je kan me altijd plezieren met pasta. Vis staat niet in mijn kookboek. Dier:
ik heb een blauw-gele ara thuis. Die wilde ik al van kleins af aan hebben.

Credits

Meer FHM Shoots

Meer FHM-fotoshoots zien? Ja natúúrlijk! Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant