Jorna Wierts: "‘Go with the flow’ is de insteek voor vanavond"

mei 19 , 16:58 Entertainment
jorna wierts bert vis
Jorna Wierts is relatiecoach voor non-monogame koppels en singles én de oprichtster van het exclusieve erotische feest: Big Little Secrets. Ze maakt verre van burgerlijke dingen mee. Voor FHM schrijft ze om de week over alles wat ze ziet en beleeft sinds ze op ontdekkingstocht is naar seks en erotiek.
Een date met Y., de bewaker van het feestje van een half jaar geleden, is een feit. Ik ben zenuwachtig en euforisch tegelijk. Eenmaal aangekomen zet ik mijn fiets op slot en loop ik naar de ingang van de hotelbar waar we hebben afgesproken. Een grote, knappe jongeman stapt uit zijn auto. Ik herken gelijk zijn brede glimlach en brede schouders. We kijken elkaar aan en geven elkaar gelijk een knuffel. Samen lopen we kletsend naar de lift en staan ongemakkelijk met elkaar op een vierkante meter terwijl we omhoog reizen naar de zeventiende verdieping. “Nou, dat heeft even geduurd hè,” zegt Y. “Geduld is een schone zaak,” zeg ik speels terug en krijg gelijk een opvlieger. De liftdeuren gaan open en we gaan zitten bij de open haard. We bestellen bij de ober allebei een espresso martini.

“Ik geef me over en beland in een roes van geiligheid.”

Ongemakkelijk en enthousiast beginnen we te praten over zijn en mijn leven. Na drie slokken van mijn drankje voel ik de scherpe randjes en de vermoeidheid van mij af glijden. De vonken beginnen over te slaan en om het ijs te breken legt Y. zijn hand op mijn knie. De kriebels gieren door mijn buik. “Hoe oud ben jij eigenlijk?” vraag ik zo onverschillig mogelijk. Ik schat hem ongeveer 28 jaar. “Drieëntwintig,” zegt Y. zelfverzekerd. Ik stik nog net niet in een slok esma. “Holy shit. Die zag ik niet aankomen. Ik ben zesendertig hè.” “Dus? Daar ga je hopelijk toch geen probleem van maken?” zegt Y. met een knipoog. ‘Nee, natuurlijk niet, lekker ding! Mijn vriend en ik schelen ruim zestien jaar,’ zeg ik tegen hem in gedachten, maar ik geef subtieler antwoord: “Nee joh! Maar moet wel even schakelen. Dacht dat je wat ouder was.” En leg mijn hand ook op zijn knie. Y. begint mij te zoenen. Tijdens het zoenen glijdt zijn hand van mijn knie naar mijn bovenbeen en zijn andere hand glijdt langzaam naar mijn billen. Ik geef me over en beland in een roes van geiligheid. Heel even vergeet ik dat we in een hotelbar zijn en laat Y. uitgebreid mijn nek zoenen. “Willen jullie nog iets drinken?” vraagt de ober. “Doe maar weer twee espresso martini, voorlopig gaan we niet slapen toch?” vraagt Y. met een opgewekte, blije blik. “Uuuh nee,” antwoord ik giechelend terug.

“In de lift begint het voorspel weer opnieuw.”

De gasten in de bar die ook bij de open haard zitten, kijken ons - volkomen begrijpelijk - met de minuut geïrriteerder aan. Y. en ik kunnen niet meer van elkaar afblijven en beslissen dat we hier weg moeten. “Zullen we naar een privé sauna gaan? Die kun je voor een paar uur huren en daar hebben we het rijk voor ons alleen,” zegt Y. overtuigd. Wat zegt hij nou? Een privé sauna?! Nu?! Ik krijg lichtelijk kortsluiting. Y. is 23 en natuurlijk hartstikke onbezonnen. ‘Go with the flow’ is de insteek voor vanavond. “En dat ga jij nu regelen?” zeg ik verbaasd. “Jazeker. Dat kan gewoon online. Alsof je een hotelkamer boekt.” Terwijl Y. het een en ander regelt, besluit ik naar het toilet te gaan om even af te koelen en mijn make-up bij te werken. Bij terugkomst staat Y. galant met mijn jas op mij te wachten. “Ik heb betaald, let’s go.” In de lift begint het voorspel weer opnieuw. Eenmaal beneden aangekomen, pakt Y. mijn hand en lopen we samen naar zijn auto. Ik stap in en voel me net zo jong als hem en denk heel even terug aan de tijd dat ik begin twintig en vrijgezel was, en waar ik elk avontuur dat op mijn pad kwam met beide handen aanpakte zoals verre reizen en erotische feestjes. Tegelijkertijd besef ik me dat mijn leven wat dat betreft niet echt is veranderd behalve dat ik een vaste vrije relatie heb met M. M. is mijn alles. Mijn rots in de branding, mijn nummer één. “Ben je er klaar voor, lekker ding?” vraagt Y. “Ja, dat ben ik zeker.” Ik stuur M. snel nog een appje: ‘Hou van jou tot de maan en terug.’

Meer lezen van Jorna Wierts?

Delen met
Ook interessant