Check hier de gelekte poster van de nieuwste Star Wars-film

redactie 30 mrt 2019 Entertainment

Kijk nou eens jongens, de poster van Star Wars XI is gewoon op het internet verschenen. Het langverwachte vervolg op The Last Jedi wordt pas volgend jaar december verwacht, maar nu al is er een afbeelding gelekt waarop opvallende dingen te zien zijn. Zo zien we Rey in een wit Jedi-gewaad op de voorgrond staan. Wat zal dat betekenen?

De poster werd verspreid op een site genaamd The Geekiverse, een website die voornamelijk nieuws maakt voor echte zelfbenoemde nerds. Het meest opvallende is dat Rey als grootste op de afbeelding staat. Het gewaad wat ze aan heeft, lijkt verdacht veel op die van Luke Skywalker in de eerste Star Wars film uit 1977, A New Hope. Ook de bekende forumsite Reddit kreeg ook lucht van ‘t kiekje en zo begon de afbeelding viral te gaan. Check de poster hieronder.

Star Wars XI 9
Foto: Geekverse, Leaked Star Wars XI poster Foto:Star Wars XI

Luke Skywalker zit weer te plagen.

Alsof het lek niet al genoeg ophef met zich meebrengt onder fans, maakt Mark Hamill het nog erger. De acteur, die Luke Skywalker speelt, was op bezoek bij The Jimmy Kimmel show. Hier was ‘ie weer lekker cryptisch. Let op zijn woorden als hij spreekt over zijn baard en over dat hij momenteel bezig is met een project waar hij niet over mag spreken.

 

Reageer op artikel:
Check hier de gelekte poster van de nieuwste Star Wars-film
Sluiten