Knal in vijf minuten door alle Star Wars films heen met deze sicke trailer

redactie 27 feb 2019 Entertainment

Zijn we al een beetje hyped voor Star Wars Episode 9 die eind december uitkomt? Grote kans dat je het na deze gruwelijke trailer van Topher Grace wel bent. Samen met co-editor Jeff Yorkes heeft de acteur heeft namelijk alle Star Wars flicks verwerkt tot de ultieme trailer.

Topher Grace is als acteur bekend van That 70s Show en BlacKkKlansman, maar in zijn vrije tijd knutselt hij er lustig op los. Zo heeft hij eerder al The Hobbit trilogie onder handen genomen. Veel gehoorde kritiek op die films is dat het te langdradig is en zijn fan-edit heeft de lengte daarom flink bijgetrimd. Het is dan ook niet de eerste keer dat hij iets met Star Wars doet, eerder maakte hij al een soortgelijke fan-edit voor de prequels.

Vrouw de deur uit

Afgelopen weekend was Tophers vrouw niet thuis en besloot hij dat het tijd was voor een trailer van alle tien Star Wars film. Inclusief de recent uitgebrachte Rogue One, Solo en de sequels dus. Dit leverde het volgende resultaat op, vijf minuten kippenvel in een galaxy far, far, away:

 

Reageer op artikel:
Knal in vijf minuten door alle Star Wars films heen met deze sicke trailer
Sluiten