Win een Star Wars: Jedi Challenges VR pakket met een echte lightsaber

Redactie 17 mrt 2018 Entertainment

Dit is oprecht een van de veste acties die wij aan jullie trouwe lezers kunnen bieden. In samenwerking met Lenovo geven wij een Virtual Reality pakket weg waarin je écht als Jedi kunt heersen en vechten tegen de meest brute Jedi’s van de Galaxy: Jedi Challenges.

Wat geven we nu allemaal precies weg? Het is geen game voor een Playstation, Xbox of Wii. Het is een spel die je kunt spelen op je mobiele telefoon. Hoe ideaal is dat dan? Als je geen gameconsole hebt, kun je gewoon in de pauze op je werk een lightsaber door de muil van Darth Vader duwen.

Word Jedi Master

In het pakket zitten de Lenovo Mirage AR Headset (VR bril), een tracking beacon om je skills te simuleren en niet overbodig, de lightsaber. Op het eerste oog, ziet ‘ie er nog niet uit als de échte zoals je die in de films ziet, maar wanneer je je Virtual Reality bril opdoet, verandert alles. Je kunt het in de game opnemen tegen allerlei Jedi’s en dat is mega awesome. Dat is zeker niet het enige, want je kunt bijvoorbeeld ook het veld op en vanuit Third Person veldslagen uitvoeren. Jij geeft aan welke tactiek het beste is en voert je leger met Troopers aan. Het hele pakket kost 199,00 euro, dus dat zijn heel wat uurtjes werken.

Winnen?

Nu komt natuurlijk de grote vraag, hoe win je dit kneiter dikke Jedi Challenges pakket? Heel erg makkelijk. Je liket onze Facebookpagina, de post en laat een reactie achter in de comments. De leukste/opvallendste/grappigste/beste argumentatie wint. Meer hoef je niet te doen! Wij kiezen dan zo snel mogelijk een winnaar uit en sturen het pakket dan jouw richting op. Bedank ons later.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Win een Star Wars: Jedi Challenges VR pakket met een echte lightsaber
Sluiten