De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn, Snoop Dogg blaast laatste joint uit

Er zijn maar weinig dingen zo aan elkaar verbonden, dan Snoop Dogg en blowen. Zonder joint geen Snoop Dogg, en zonder Snoop Dogg geen joint. Tot nu, want d-o-double-g plaatst op Instagram een voor velen een toch wel schokkende mededeling.

De rapper laat namelijk compleet uit het niets weten te stoppen met blowen. We spraken ‘m laatst nog, en toen leek hij nog lang niet aan stoppen te denken. We weten dat het leven vol verassingen zit, maar dit hadden we écht niet zien aankomen.

Snoop Dogg

Een eind van een tijdperk, zo kunnen we het wel noemen. “Na veel wikken en wegen en gesprekken met mijn familie heb ik besloten om te stoppen met smoken”, laat de legendarische rapper weten. Het stoppen met blowen gaat ‘m niet in de koude kleren zitten, want de rapper vraagt het publiek om rust in deze tijd. “Respecteer alsjeblieft mijn privacy in deze tijd”, schrijft de artiest op zijn Instagram pagina. Het lijkt wel alsof hij een familielid heeft verloren.

Dat zijn afkickperiode zwaar zal worden, lijkt ons een understatement. Buiten het feit dat de rapper wiet als groenten beschouwt, vertelde hij ooit in een interview dat hij maar liefst 81 (!) joints per dag rookte. Een kleine rekensom vertelt ons dat hij de afgelopen tien jaar dus 295.650 joints heeft gerookt. Ook rekende we al een keer eerder uit hoeveel kilo Ganja dat is per jaar. Allesbehalve een kleine speler dus, die Snoop. Het stoppen met blowen heeft ook gevolgen voor anderen, want ome Snoop had een heuse joint roller in dienst. Die draaide elke dag die tientallen pretsigaretten voor de rapper, en verdiende daarmee zo’n 40,000 tot 50,000 dollar per jaar mee. Dat is nog eens op een originele manier je geld verdienen.

Reacties 

De aankondiging zorgt in ieder geval voor veel reacties. Zo denken sommigen dat achter het stoppen met het roken, een medische reden ligt. Het roken van zoveel wiet blijft nu eenmaal niet zonder eventuele gevolgen. Sommigen fans maken zich dan weer minder zorgen. Snoop heeft namelijk een hond genaamd Smoke, en mensen denken dat hij in plaats van het stoppen met blowen, zijn hondje heeft laten inslapen. Dat zou in ieder geval zijn vraag om privacy verklaren. Ook zijn er mensen die er helemaal niks van geloven en zich afvragen hoe lang het gaat duren voordat hij weer met een joint gespot gaat worden. Het cryptische bericht zorgt in ieder geval voor veel commotie, we hopen in ieder geval dat alles goed gaat met onze Snoop. Vanavond zullen er ongetwijfeld een hoop fanatieke blowers een jointje opsteken voor de The Weed King.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door snoopdogg (@snoopdogg)

Reageer op artikel:
De wereld zal nooit meer hetzelfde zijn, Snoop Dogg blaast laatste joint uit
Sluiten