We gingen op audiëntie bij levende raplegende Snoop Dogg

Da, da, da, da, da It’s the motherfuckin’ D-O-double-G, (Snoop Dogg!) schreeuwde heel Ahoy vorige week toen de maker van The Last Episode in Rotterdam was voor zijn tour door Europa. Waar hij voornamelijk om bekend staat is zijn liefde voor het groen dat ons land rijk is. Maar deze man heeft ook geweldige superhits gemaakt. Zo bleven de voetjes niet stil bij Gin and Juice, Drop it Like it’s Hot, California Gurls, Sweat (die banger met David Guetta) en natuurlijk Young, Wild & Free.

Snoop Doggy Dizzle

De rappende reus (ja, hij is echt vrij lang in het echt), zette een keiharde show neer. De rap nummers gingen als een een tierelier en de oudere garde die zich goed tussen het jonge publiek spreidde, glunderde constant van oor tot oor. Wij vonden stiekem toch de party bangers, Sweat met David Guetta en California gurls erg sterk, hier ging echt de hele zaal op los. I Wanna Love You met Akon was ook hilarisch om te zien, twee palen en 15 schaars geklede moppies die er alles aan deden om uncle Snoop’s ogen van het publiek te houden, wij vielen voor de ‘trap’.

Skechers

Zelfs bij de Doggfather kan je niet zomaar op de pof langs komen, nee. Wij waren uitgenodigd door onze vrienden van Skechers. Maar daar bleef het niet bij, Skechers had nog een verrassing in petto en schudde zomaar een meet en greet met the one and only uit de mouw. Zoiets moet je gewoon een keer meemaken. Na een klein biertje met, het Skechers kamp, onze vrienden van Manify en Quote’s Paul van Riessen, deden we onze nieuwe Skechers X Snoop Dogg aan. Witte sneakers met een NFT van Snoop aan de zijkant, panterprint veters en op de hiel de naam ‘Mr Bombay’. En dan lopen ze ook nog eens heerlijk door die luchtbel in de zool. De crewmembers van Snoop’s kamp haalden ons op en we kregen direct een ware vip-behandeling. Hup, zo langs de rij, richting de backstage.

Meet & greet

Hoe zo’n meet en greet dan in z’n werk gaat? Wij nemen jullie gelijk even mee naar het moment suprême. De crew neemt je dus mee naar de backstage. Daar waan je je tussen alle diehard Snoop fans en word je nog effe snel worden geïnstrueerd. Desinfecteren tot de ellebogen en alleen contact (hand/boks) als Snoop inzet was het advies. Waren we al bekend mee, beetje streetcode, je kent het wel. Los van het feit dat wij er natuurlijk niet waren om Snoop tot last te zijn, heb je ook wel ballen van staal nodig om de oude maat van Tupac wat kwaad te doen, bij zijn eigen show. Hebben we het nog niet eens over die vier beren van twee bij twee die je er zonder pardon uit trappen. Als je geluk hebt. Maar hé, de spanning was de moeite waard, want die plaat en boks met Snoop Dogg gaan we nooit meer vergeten.

Reageer op artikel:
We gingen op audiëntie bij levende raplegende Snoop Dogg
Sluiten