We hebben uitgerekend hoeveel kilo wiet Wiz Khalifa en Snoop Dogg hebben gerookt

redactie 9 mrt 2019 Entertainment

Wiz Khalifa zou de zoon van Snoop Dogg kunnen zijn. Beide rappers zijn laidback en genieten lekker van het leven onder het genot van een jointje. Heel wat jointjes welteverstaan, de twee hebben namelijk verteld dat ze elk moment van de dag stoned zijn. We zijn even op onderzoek gegaan en hebben uitgezocht hoeveel kilo wiet Wiz en Snoop in hun leven gerookt hebben.

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa

Wiz Khalifa is met zijn 32 jaar een stuk jonger dan de 47-jarige Snoop Dogg dus we beginnen bij hem. In deze video uit 2011 geeft hij aan 10.000 dollar per maand uit te geven aan wiet. In die tijd lagen de prijzen voor een kilo wiet tussen de 2.000 en 10.000 dollar. We kunnen er dus vanuit gaan dat hij tussen de 1 en 5 kilo heeft gerookt en zullen van gemiddeld 2.5 kilo per maand uitgaan en dus 30 kilo per jaar. Deze video is acht jaar oud en als hij hetzelfde tempo heeft volgehouden dan heeft hij 240 kilo met een straatwaarde van meer dan zeven ton opgerookt. We hebben even geïnformeerd bij de lokale coffeeshop en volgens hen past een kilo wiet ongeveer in een 1 meter hoge zak. Stel je dus even 240 van dit soort zakken voor en je hebt de totale berg wiet die Wiz Khalifa ooit gerookt heeft. Genoeg om de grond van een kleine studentenkamer totaal te vullen.

Snoop Dogg

Snoop Dogg

Bij Snoop Dogg ligt deze score vanwege zijn leeftijd natuurlijk nog een stuk hoger. Tijdens een AMA (Ask Me Anything) op Reddit beantwoorde hij de vraag ‘hoeveel blunts hij per dag rookt?’ met het bizarre aantal van 81 per dag. Dit betekent dat hij vijf blunts per uur rookt. Een beetje onrealistisch, maar wie zijn wij om aan de woorden van Snoop te twijfelen? Als we ervan uit gaan dat hij in elke blunt 1 gram wiet stopt houdt dat in dat hij 567 gram per week rookt. Op jaarbasis komt hij zo aan 27 kilo. De rapper maakte zijn debuut in 1991 en in 28 jaar heeft hij dus 762 kilo gerookt. Drie keer zo veel als het bizarre aantal van Wiz. We nemen ons hoedje af voor deze heren. Ken jij iemand die hier in de buurt komt?

Snoop Dogg
Reageer op artikel:
We hebben uitgerekend hoeveel kilo wiet Wiz Khalifa en Snoop Dogg hebben gerookt
Sluiten