Scoort George de liefde van z’n leven in Wingwoman?

In onze nieuwe miniserie Wingwoman fungeert FHM Buurmeisje 2021 Katie als de perfecte matchmaker. In de tweede aflevering gaat ze George met de hulp van datingapp Happn aan de vrouw proberen te helpen.

Ja, je kan natuurlijk met je vriend kroegen en clubs afstruinen om samen dapper strijdend op zoek te gaan naar de vrouw van je dromen. Sowieso een prima plan. Maar als je een doordeweekse avond thuis op de bank zit, dan wil je natuurlijk ook wat. Datingapp happn got your back!

happn

De online cupido’s brengen je in contact met mensen die jij bent tegenkomen. Dus op basis van gps krijg jij de vrouwen in jouw overzicht. Ben je op hetzelfde festival geweest? Heb je in dezelfde trein gezeten? Ben je elkaar op de fiets gepasseerd? happn koppelt jullie aan elkaar. Vanuit onze praktijkervaring kunnen wij je bevestigen dat dit een van de betere apps is, we hebben er ooit zelfs een hele mooie en lange relatie aan overgehouden!

Sowieso dat je deze op je telefoon moet installeren dus. Download de app van Happn en scoor vandaag nog die date! Je download de app hier in de App store en hier via Google Play. Eens kijken wat matchmaker Katie voor George in petto heeft!

Reageer op artikel:
Scoort George de liefde van z’n leven in Wingwoman?
Sluiten