Deze Limburgse villa is misschien wel het dikste huis van Nederland

redactie 30 Nov 2018 Entertainment

Ben je opzoek naar een royaal stulpje ver van de randstand? Bekijk dan deze gigantische villa in het Limburgse Heerlen eens. Vanuit de woning in vlaailand liggen talloze grote steden zoals Antwerpen, Eindhoven, Keulen en Brussel binnen handbereik. Gewoon je Porsche aantrappen en je bent er in minder dan een uur.

Die Porsche staat de rest van de tijd trouwens gewoon geparkeerd in de riante garage van het huis. Naast je dikke Duitser heb je nog plek voor minstens vier andere wagens. Waar deze garage an sich al groter is dan sommige woningen van minderbedeelde mensen, houdt het bij deze villa nog lang niet op. De enorme mansion die in 2011 gebouwd is heeft namelijk een indrukwekkende 1275 vierkante meter aan woonruimte. Naast dit architectonische hoogstandje krijg je er overigens ook een stuk land van zo’n 4400 vierkante meter bij.

Lekker met de lift

In het bouwwerk vind je een thuisbioscoop voor het ‘Netflix’ gedeelte van ‘Netflix & chill’, en je kunt je verplaatsen naar een van de vier slaapkamers voor het ‘chill’ gedeelte. De masterbedroom, het plekje waar je toch het liefst wil vertoeven, is op de eerste verdieping. Geen zorgen, je hoeft met je geld overspoelde reet geen gebruik te maken van de trap, er is namelijk gewoon een lift in je Limburgse loft.

Rijkelijk aangekleed

Verder is het huis voorzien van een spa met zwembad, een bar, dakterrassen, een wijnkelder en een gym. Om het wat verder aan te kleden vind je in je dikke villa ook een jacuzzi, een Turks stoombad en enkele biljardtafels. Of je ook een biljard op tafel moet leggen om deze woning aan te schaffen is niet duidelijk. De prijs wordt namelijk niet vermeld door JamesEdition, het bedrijf waarop het huis te koop staat. Al kun je ervan uitgaan dat je wel een paar miljoen kwijt bent aan dit prachtige stulpje. Zeker als je je bedenkt dat de huidige eigenaar Quote 500-kandidaat Harry Laeven is. Zijn kapitaal wordt geschat op zo’n 105 miljoen euro. Heb je nou een soortgelijk inkomen, dan is dit huisje zeker het overwegen waard.

Autoblog.nl

Reageer op artikel:
Deze Limburgse villa is misschien wel het dikste huis van Nederland
Sluiten