Next level vakantie vieren op Kreta in deze waanzinnige villa

Redactie 10 sep 2018 Entertainment

Heb je alle korreltjes van Starbeach inmiddels wel gezien? Genoeg kroketten gehaald bij Piet Patat in Chersonissos, maar nog altijd dol op het Griekse eiland Kreta? Misschien is deze villa dan wat voor je.

Holy shit maat, wat een gruwelijk paleisje is dit. Ver weg van alle grote hotels, comazuipende tieners en opblaasbare plastic bananen staat de Ringhouse, ontworpen door de mannen van decaACHITECTURE. Een minimalistisch design in een buitenaards landschap in het zuiden van Griekenland, op zo’n 55 kilometer van Heraklion.

Kreta
Foto: George Messaritakis

Kreta op z’n luxueust

De villa is omgeven door heel veel zand en droge grond. Niet zo gek als je bedenkt dat het slechts een paar honderd kilometer verwijderd is van de Sahara woestijn. Het huis is prachtig vormgegeven in zijn omgeving en bevindt zich pal aan een cliff, met uitzicht over Libische Zee.

Of het te koop is weten we niet, maar alles is te koop zolang je maar met genoeg knaken over de brug komt. Lijkt ons in elk geval een uistekende filmlocatie voor de nieuwe James Bond film en anders is het wel een alleraardigste uitvalsbasis voor jou en je vrienden als je een weekje naar vakantie eiland Kreta wil, maar een beetje weg van de menigte.

Foto’s: George Messaritakis & DecaARCHITECTURE

Reageer op artikel:
Next level vakantie vieren op Kreta in deze waanzinnige villa
Sluiten