Watervillaatje in Amsterdam te koop voor slordige 1,4 miljoen

redactie 17 nov 2018 Entertainment

De huizenprijzen gaan door het dak op verschillende plekken in Nederland. In Amsterdam komen de huizenprijzen uit in een anders zonnestelsel. Voor studentenkamers van zes vierkante meter betaal je al een paar honderd euro. Wil je wat meer luxe dan kun je bijvoorbeeld deze vette watervilla in Amsterdam kopen. Prijskaartje: € 1.395.000,-  

Voor die prijs heb je wel iets bijzonders. Je zit op een toplocatie middenin Amsterdam. De watervilla bevindt zich namelijk op de Amstel tussen stad en natuur. Het puike optrekje is in 2005 ontworpen door Ronald Hooft. Hij heeft een architectonisch hoogstandje bedacht. Zowel binnen als buiten is er genoeg moois te zien en te ontdekken.

Alle luxe

Met zo’n 170 vierkante meter heb je genoeg ruimte om je kont te keren. Zodra je over de verlichte loopbrug bent gelopen waan je je in alle luxe en comfort die deze vette mansion te bieden heeft. De ark van Noach is er niks bij. In deze watervilla heb je een luxe keuken, een bar, meerdere terrassen mét mooi uitzicht, open haard  (voor de pyromanen onder jullie), bioscoop, riante badkamer met jacuzzi, inloopdouche en een sauna. Dat klinkt als een waar paleisje toch?

Aanlegplaats

Mocht je altijd al een boot willen aanschaffen, dan is dit je kans. Want er is genoeg ruimte bij de villa om jouw fonkelnieuwe sloep te laten aanmeren. In de zomer kun je lekker bruinbakken met op het grote panoramadak. Lekker hoor. Maar alleen naar de foto’s kijken kan natuurlijk ook, dat kost gelukkig geen drol.

Reageer op artikel:
Watervillaatje in Amsterdam te koop voor slordige 1,4 miljoen
Sluiten