Ondergrondse villa van 160 miljoen is misschien wel de mooiste mansion van Zwitserland

redactie 29 okt 2018 Entertainment

Op het  eerste gezicht lijkt het nog niet zoveel voor te stellen. Een bescheiden entree, naar een klein optrekje. Niet is minder waar. Dit huis gaat namelijk de diepte in. De villa Lonsdaleite in het dorp Sankt-Moritz is misschien wel de mooiste mansion van het ski-land. Want deze villa is ook ingericht voor de rijke skiër, je krijgt er zelfs een eigen skilift bij.  

De Poolse miljardair Jan Kulczyk liet het huis bouwen, helaas overleed hij in 2015 voordat het huis helemaal klaar was. Best lullig eigenlijk, want dit is zonde om te missen. Zijn familie gooide de villa in de verkoop voor 160 miljoen euro. Of al een koper is gevonden, is nog onbekend. Dus je kan een gokje wagen.

Zeven etages

De mansion heeft zeven verdiepingen met in het hart van het huis een enorme glazen, zwevende trap die je naar alle luxe brengt die een mens niet nodig heeft.  Check vooral ook de even de ontvangstruimte waar je een zieke view hebt op de Zwitserse Alpen. Verder heb je een bibliotheek, een kantoor, epic slaapkamers, een bioscoop, een wijnkelder, een groot zwembad en een garage.

We geven je even een tour.

 

Reageer op artikel:
Ondergrondse villa van 160 miljoen is misschien wel de mooiste mansion van Zwitserland
Sluiten