Vlaamse Vlammen: Xenia Inez

sep 09 2020, 18:00 Girls
xenia inez fhm06 kopie
In Vlaamse Vlammen maken we kennis met de knapste vrouwen van België. Of nou ja: van Vlaanderen om precies te zijn. Dit keer is fotograaf Steven Wolles op pad met gegaan met de Spaans-Vlaamse Xenia Inez. Om de shoot van wat extra cachet te voorzien, werd er een dikke Lamborghini Aventador geregeld.
Hi Xenia. Hoe was de shoot met Steven?
We spreken al jaren om te shooten, maar helaas is het een slechte eigenschap van mij om mensen lang te laten wachten. Nu was het eindelijk zo ver! Maar de shoot was super leuk, ik voelde mij op mijn gemak en denk omgekeerd ook. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Hij is een goeie gast.
Wat heb je met auto’s? Hoe was om in zo’n Lambo te zitten?
Ik ben ambassadrice van de garage AEcars te Izegem. Daar krijg ik de kans om met allerlei verschillende exclusieve wagens te rijden. Ik heb altijd al interesse gehad in mooie wagens. De Lamborghini is natuurlijk een topper! Van het geluid word je al vrolijk. Misschien minder geschikt voor lange ritten, maar dat neem je er bij!
xenia inez fhm10
Je hart ligt in Marbella. Waarom hou je zo van die stad?
Ik ga al sinds mijn 15 jaar vaak naar Marbella? Dus eigenlijk leren kennen door mijn moeder. Zij gaat nu al lang niet meer, maar ik ben blijven gaan. Elke keer ontdek ik nog steeds nieuwe dingen/plaatsen. Ik hou van Marbella vooral voor het lekkere eten, het perfecte klimaat en de taal. En het is lekker dichtbij!
Wat voor stad is Marbella?
Marbella is een stad waar alles mogelijk is, je kan er big spending doen en opvallen, veel exclusieve wagens spotten, de prachtige jachten, de dure winkels, of je kan on a low budget je amuseren en lekker gaan eten bij de locals! Ik doe allebei graag, haha.
Je doet veel modellenwerk. Hoe ben je daar zo in gerold?
Aan mijn 13 of 14 jaar eens een fotoshoot gedaan bij een fotograaf die een studio gemaakt had van zijn garage. Ik vond dit leuk. De tweede shoot was 1 waarvoor mijn stiefoma betaald had, bij Fabien Raes te Knokke. Dat vond ik de max, mijn haar werd gedaan, ik werd gemaquilleerd. Op die manier is dat blijven doorgaan dan. Ik werd geleidelijk aan gecontacteerd door verschillende fotografen, uiteindelijk door merken en winkels.
Wat vind je cool aan modellenwerk?
De nieuwe mensen die ik leer kennen, voor mezelf het zelfvertrouwen een boost te geven. Want soms mis ik wel wat zelfvertrouwen, op mijn foto’s is dit niet te zien. De (meestal) leuke foto’s die ik achteraf krijg zijn ook altijd leuk. Ik vind het ook heel leuk dat mensen opkijken naar je! En dit bedoel ik niet slecht, ik vind het leuk om mensen raad of tips te geven. Beginnende modellen of zelfs meisjes met bepaalde vragen. Ik vind het leuk om een voorbeeld te zijn voor sommigen.
Wat doe je naast modellenwerk nog meer in het leven?
Modellenwerk is absoluut niet mijn hoofd bezigheid. Ik werk in de vastgoedsector, ben daarnaast bezig met mijn samenwerking met AEcars en social media.
Welk model is een voorbeeld voor je en waarom?
Chiara B - Italiaans model. Waarom zij? Ze is ten eerste super sexy, en barst van de zelfvertrouwen. Ze heeft vernieuwende poses en foto’s. Ik vind haar super!
Waar droom je nog allemaal van in het leven?
Een tweede verblijf in Marbella lijkt me geweldig. Verder zou ik graag een goed draaiende eigen zaak hebben en natuurlijk gezond blijven.
Meer van Xenia Inez? Volg haar op Instagram! Pak dan ook gelijk fotograaf Steven Wolles mee.

Vluggertje met Xenia Inez

Reis:Ik wil graag eens naar Amerika Stad: Marbella!
Land:Spanje Film: Alle films met Denzel Washington
Serie:La Casa de Papel Auto: Kan ik niet kiezen
Maaltijd:Spaghetti bolognese, en alles met rijst Artiest: Michael Jackson

Gallery

Credits

Model: Xenia Inez Fotograaf: Steven Wolles
Auto: AEcars

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant