Vlaamse Vlammen: Laura Oliveira Granja

Dat er in Nederland heel wat schatjes rondlopen, is wel duidelijk. Maar we mogen onze zuiderburen niet vergeten. Ook in België lopen heel wat knappe dames rond. Vandaag leren we Laura Oliveira Granja kennen. Een prachtige halfbloedje. Ze schoot samen met Dirk Christiaens prachtige foto’s en een hele classy video.

Halfbloedje ja, want Laura is half Belgisch, half Portugees. Dat zomerse tintje is zeker terug te zien op haar vrolijke foto’s. Toen ze klein was groeide ze op in het pittoreske Antwerpen. Nu is Laura 25 jaar en reist ze van hot naar her. Het is immers haar passie om te reizen en nieuwe culturen te ontdekken. Dat gaat haar goed af, maar dat kan ook niet anders. Laura is namelijk hartstikke sociaal en avontuurlijk. Niets is haar te gek.

Vorig jaar meldde de Belgische schone zich nog aan voor Miss Beglië 2019. Ze eindigde als finalist met de titel Miss Sport. Ook weer niet gek, want deze dame is ook gek op sporten en gezond eten. En daarnaast is ze dus ook nog eens een megaknap model, vergeet dat niet hè, jongens. Waar we Laura ook van kunnen kennen is van de tv. Zo deed ze in 2018 mee aan Shopping Queens en zagen we er een paar keer in Gert Late Night. Je snapt zelf ook wel dat Gert Late Night nu onze favoriete talkshow is, toch?

Laura is een dame met charme en laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Haar levensmotto is niet voor niets: “Als je het kunt dromen, dan kun je het doen.” Wij dromen ervan om eens een beschuitje te eten, dus dat moet dan ook wel gaan lukken. Goed, geniet van de prachtige foto’s en video van Laura.

Ben jij Belgische en wil jij ook een fotoshoot doen voor FHM? Neem dan contact op met Elle Models via Instagram of mail naar [email protected].

Laura from Dirk Christiaens on Vimeo.

 

Credits

Fotografie: Dirk Christiaens
Model: Laura Oliveira Granja
Agency: Elle Models

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
Vlaamse Vlammen: Laura Oliveira Granja
Sluiten