Vlaamse Vlammen: Miss Belgium 2020 Celest Decaesstecker

Dat er in Nederland heel wat mooie vrouwen rondlopen, maakt onze FHM500 wel duidelijk. Maar laten we onze zuiderburen niet vergeten. In Vlaamse Vlammen maken we kennis met de knapste Belgische dames. Deze week is al onze aandacht aandacht voor Celest Decaesstecker. Met dank aan deze heerlijke shoot van fotograaf Steven Wolles.

Celest is verkozen tot 1ste eremadame bij de Miss België-verkiezing. Waarom ze hieraan heeft meegedaan? Om mijn zelfvertrouwen een boost te geven en in de hoop er iets uit te halen in het modellenwereldje.” Dat is wel gelukt, want ze heeft al een paar supertoffe shoots gedaan. “Ik zou iedereen aanraden om aan dit soort verkiezingen mee te doen”, zegt ze dan ook.

Celest Decaesstecker
Foto: Steven Wolles

Mooiste vrouw van België

Maar wie vindt Celest eigenlijk de mooiste vrouw van België? “Dat is Lenty Frans. Een heel knap, naturel meisje die heel sympathiek overkomt.” Mocht je net zo nieuwsgierig zijn als wij, hier de Instagrampagina Lenty Frans. Goeie keuze!

Naast het nodige modellenwerk, werkt de blondine in het dagelijks leven als schoonheidsspecialiste in de zaak van haar moeder. Mocht je ambities hebben om op de versiertoer te gaan dan moeten we je teleurstellen, want ze is al drie jaar bezet.

Shoot Celest Decaesstecker

We snappen dat dit even een tegenvaller is, maar dan moet je maar gewoon dubbel genieten van de heerlijke shoot van fotograaf Steven Wolles. Celest: “Ik vind Steven een hele professionele fotograaf met veel ervaring. Het resultaat is zeer geslaagd! We zullen zeker in de toekomst zeker nog vaken gaan samenwerken.”

Vluggertje

Stad: Parijs
Serie: Gossip girl
Maaltijd: Sushi
Sport: Golf
Dier: Hondje, ik heb zelf een hondje “snoesje”
Auto: Porsche Cayman
Land: Thailand

Credits

Model: Celest Decaesstecker
Fotograaf: Steven Wolles
Locatie: Les thermes de kain

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:

Reageer op artikel:
Vlaamse Vlammen: Miss Belgium 2020 Celest Decaesstecker
Sluiten