Vlaamse Vlammen: Tatiana Sassoye

Dat er in Nederland heel wat schatjes rondlopen, is wel duidelijk. Maar we mogen onze zuiderburen niet vergeten. Ook in België lopen heel wat knapperds rond. Vandaag reizen we af naar Brussel voor Tatiana Sassoye.

Tatiana is pas 21 lentes jong, maar zit al redelijk lang in het modellenwereldje. Zo’n 5 jaar geleden begon ze aan haar carrière als fotomodel. Tatiana komt uit de hoofdstad van België, Brussel. Daar studeerde ze om een ​​luxe schoonheidsconsulent te worden. Maar haar schooltijd was niet gemakkelijk. Ze werd op school mishandeld. Gelukkig liet deze dame zich niet kennen. Toen ze 16 was stapte ze in het modellenwereldje. Ze zou ze eens een poepie laten ruiken!

Top Model Belgium

In 2016 schreef Tatiana zich in voor Top Model Belgium. Dat deed ze omdat ze even wat anders wilde doen. Ze wilde uit het ‘normale’ stappen. Haar deelname veranderde haar leven volledig. Toen ze 19 was, deed ze haar eerste shoot in lingerie. Iets wat ze daarvoor nog nooit had gedaan. Maar (spoiler alert) ze is een superknappe dame en echt gemaakt voor een lingerieshoot. Wat doet ze dat ontzettend goed. Ze wist overigens wel waar ze mee bezig was. Ze heeft voor meer dan drie jaar het vak fotografie gestudeerd. Zo wist ze precies welke fotografen ze moest kiezen en wie ze kon vertrouwen.

Voor deze shoot werkte ze samen met Dirk Christiaens en hij heeft prachtige foto’s weten te schieten. En mocht je na het zien van deze kiekjes en de video niet genoeg hebben gehad van Tatiana? Dan kun je meer van haar werk zien op Instagram.

Ben jij Belgische en wil jij ook een fotoshoot doen voor FHM? Neem dan contact op met Elle Models via Instagram of mail naar [email protected].

Credits

Fotograaf: Dirk Christiaens
Model: Tatiana Sassoye
Lingerie: Maison Close
Agency: Elle Models

Met dank aan lingeriemerk Maison voor de sponsoring van de shoot. Check hier hun Instagram en website.

Reageer op artikel:
Vlaamse Vlammen: Tatiana Sassoye
Sluiten