Vlaamse Vlammen: tennissen met Nouchka van Bosstraeten

aug 26 2020, 12:33 Girls
nouchka van bosstraeten fhm05 kopie
Dat er in Nederland fantastische vrouwen rondlopen is door onze FHM500 kristalhelder. Maar laten we onze zuiderburen niet vergeten! In Vlaamse Vlammen maken we kennis met de knapste vrouwen van België. Of nou ja, van Vlaanderen om precies te zijn. Vandaag gaan we een potje tennissen met Nouchka van Bosstraeten. Gelukkig had fotograaf Steven Wolles z'n camera bij zich om alles vast te leggen.
Hi Nouchka. Wat een prachtige shoot! Wat vind je zelf van het resultaat?
Heel erg bedankt! Ik ben ook zeer tevreden en positief verrast van het resultaat. Ik ben zelf wel met Instagram en foto’s bezig, maar het is een van mijn eerste ervaringen met een echte fotograaf en had niet verwacht dat we zo’n mooie shoot zouden neerzetten.
Hoe was om het om te werken met fotograaf Steven Wolles?
Super! Vanaf het moment dat Steven me contacteerde om eens te shooten klikte het meteen. Als persoon is hij heel aangenaam om mee te werken, en daarboven maakt hij natuurlijk gewoon heel goede foto’s!
nouchka van bosstraeten fhm03
Foto: Steven Wolles
Kun je zelf een beetje tennissen eigenlijk?
Haha, dat is een vraag die ik sinds de shoot al vaak heb gekregen! Als ik eerlijk moet zijn tennis ik eigenlijk niet, maar Steven kwam met het idee en ik was meteen enthousiast! Op instagram ben ik vooral met sport en fitness bezig, dus het concept sprak me zeker aan.
Wie is je favoriete tennisser?
Eerlijk gezegd volg ik de tenniswereld de laatste jaren niet zo, maar als ik moet kiezen ga ik toch voor Rafael Nadal! Hij speelt niet alleen heel goed maar is ook leuk om naar te kijken haha.
Hoe vind je het om een feature in FHM te hebben?
Heel gek! Steven en ik hadden het nog over de mogelijkheid om ooit eens een FHM feature te hebben en hoe dit echt een droom zou zijn. Ik had echter absoluut niet verwacht dat werkelijkheid zou worden, en geloof het stiekem nog steeds niet helemaal!
Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik heb TEW gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven en werk ondertussen enkele jaren als supply chain planner in de chemische sector. Hier plan ik de productie en zorg ik dat onze producten op tijd bij de klant terecht komen.
Waar kom je vandaan en waar woon je nu?
Ik ben opgegroeid in Putte, een klein dorpje in de provincie Antwerpen. Nadien ben ik gaan studeren in Leuven en ondertussen ben ik hier ook permanent komen wonen. Heel goede beslissing, het is een gezellige en bruisende stad waar altijd wel wat te beleven is.
Wie is eigenlijk de mooiste vrouw van België in jouw ogen?
Rose Bertram! Ze is sportief en heeft een hele mooie, exotische uitstraling.
nouchka van bosstraeten fhm05
Foto: Steven Wolles
Heb je een vriend?
Yes! Ik heb al een tijdje een vriend en ondertussen wonen we ook samen.
Wat zijn afknappers voor jou?
Goh dat is sterk afhankelijk van de persoon! Maar algemeen heb ik echt een hekel aan mensen die arrogant of onvriendelijk zijn naar anderen toe.
Wat vind je juist hartstikke leuk in een man?
Een sportieve man met ambities en humor vind ik enorm leuk! Iemand die zijn dromen nagaat en grootse plannen wil waarmaken, ik neem zelf geen genoegen met het standaard Belgische leventje en heb graag een man die op dezelfde lijn zit.
Wat zijn je dromen voor de toekomst?
Ik vind het belangrijk om groot te dromen! Ik zou graag meer bezig zijn met Instagram en modellenwerk, maar liefst van al zou ik een eigen bedrijfje oprichten en compleet onafhankelijk leven.
Meer van Nouchka van Bosstraeten ? Volg haar op Instagram! Pak dan ook gelijk fotograaf Steven Wolles mee.

Vluggertje met Nouchka van Bosstraeten

Stad:Los Angeles. Ik wil nog zoveel van de wereld zien, maar dit blijft een klassieker.
Reis:Trektocht door Vietnam. Na mijn studies ben ik een maand lang door Vietnam getrokken met wat vrienden. Dit was de leukste en meest avontuurlijke reis die ik al gemaakt heb!
Maaltijd:Pizza is altijd een goed idee!
Artiest:Moeilijke vraag! Mijn muzieksmaak is heel breed dus heb niet meteen een favoriete artiest. Thuis kan ik alles van Linkin Park tot Lost Frequencies en Dua Lipa beluisteren, en op festivals zijn DJ’s als Armin Van Buuren niet te missen!
Auto:Lamborghini. Als ik mag dromen, doe ik het ineens goed!
Festival:Tomorrowland. Elk jaar is het een strijd om tickets te bemachtigen, maar het festival is het wel degelijk waard! Heel jammer dat we deze zomer geen festivals hebben trouwens.. kijk er elk jaar enorm naar uit.
Dier:Hond. Ik ben opgegroeid met een hond dus dit is een no brainer voor mij.
Film:The Lord of the Rings. Klinkt heel nerdy, I know, maar ik was vroeger echt gek van deze films! Ik was nog heel jong toen ze uitkwamen maar was onmiddellijk fan en ze zijn een onmisbaar deel van mijn jeugd.
Serie:Sons of Anarchy. Meestal kijk ik eerder luchtige en komische series dus dit is best apart, maar deze is me echt bijgebleven! Charlie Hunnam zit er misschien ook voor iets tussen haha.

Gallery

Credits

Meer Vlaamse Vlammen

Wil je meer Vlaamse Vlammen zien? Bekijk hier de fotoshoots met andere modellen:
Delen met
Ook interessant