Zlatan’s €5,6 miljoen kostende villa staat te koop

Redactie 18 Sep 2017 Entertainment

Het voormalige stulpje van Zlatan Ibrahimovic’s is te koop gezet. Zoals je mag verwachten van een absolute eindbaas als Zlatan, ziet het huis er waanzinnig uit. Geen misselijk optrekje hoor.

Tijdens het eerste seizoen in Manchester huurde de spits het plekje voor een slordige €36.000 per maand. Ondanks dat Ibacadabra een nieuw contract voor de Mancunians heeft getekend,  zal de Zweed niet terugkeren naar de villa, omdat het plekje op de open markt is gezet door de verhuurder. Dat de superster er alsnog warmpjes bij zit, zagen we eerder al aan het waanzinnige jacht dat Ibrahimovic op de kop heeft getikt.

Het zes slaapkamer tellende huis staat op het platteland van Cheshire en is een waardig paleis van de zelfbenoemde koning god. Uiteraard zijn alle zes de slaapkamers volledig suite waardig en is er een gigantische open keuken aanwezig. De begaande grond is voorzien van een state of the art gym, samen met een chique privé wijnkelder. Ook zijn er een te gekke bar ruimte en game-kamer aanwezig binnenshuis, compleet met een waanzinnig grote barbecue gedeelte buitenshuis. Altijd al in het huis van Zlatan willen bivakkeren? Dit is je kans!

Foto’s: Jordan Fishwick

Reageer op artikel:
Zlatan’s €5,6 miljoen kostende villa staat te koop
Sluiten