Zlatan tikt majestueuze Riva van 8 miljoen euro op de kop

Redactie 5 Sep 2017 Entertainment

Terwijl Koninklijke hoogheid Zlatan druk bezig is te werken aan het herstel van zijn knieblessure, vergeet hij gelukkig niet te genieten van het leven. Zo was Ibacadabra onlangs in Italiaanse Spezia om een bezoekje te brengen aan de bootwerf van Riva.

De Zweedse superspits heeft al een Riva ’88 op z’n ligplaats dobberen, maar naar verluidt zou hij nu een Riva 100′ Corsaro op de kop hebben getikt. Vraagprijs: 8.000.000 euro. Dat kan hij makkelijk lijden, want vorig jaar alleen al pakte hij zo’n 22,5 miljoen euro salaris bij Manchester United. Nu hij recent een nieuw contract heeft getekend bij de Red Devils, is dit misschien wel het cadeautje dat hij als beloning voor zichzelf heeft gekocht.

Wij kopen nieuwe schoenen als we wat te vieren hebben, Zlatan een nieuwe boot. Zo gaan die dingen. De Zweedse gigant heeft wel smaak hoor. Porsche 918 Spyder onder de kont, Riva op het water. Niet gek Zlaat.

Zijn nieuwe jacht is zo’n 30 meter lang waarbij er ruimte is voor zo’n 10 jolige party people. Verder zijn er drie dubbele slaapkamers en nog een hutje met twee losse bedden. De Italiaanse superschuit kan een topsnelheid halen van zo’n 27,5 knopen, wat neerkomt op 50 km/u. Die zien we aanstaande zomer lekker over het Comomeer flaneren, kan niet missen. Wij nemen je graag mee op zijn nieuwe aanwinst.

Check hier de 11 beste uitspraken die Ibra ooit heeft gedaan.

Foto’s: Riva

Quotenet.nl

Reageer op artikel:
Zlatan tikt majestueuze Riva van 8 miljoen euro op de kop
Sluiten