Check hier de wonderbaarlijke trailer van de nieuwe natuurdocu van David Attenborough

redactie 8 okt 2018 Nieuws

Als het goed is ben je al op de hoogte van het feit dat de legendarische dierenkenner David Attenborough met een nieuwe docuserie over het dierenrijk komt. We hebben je namelijk al eerder verteld over Attenborough’s nieuwe project genaamd Dynasties. Nu is ook de trailer van de wonderbaarlijke nieuwe documentairereeks de wereld in geknald.

Families uit het dierenrijk

Dankzij dit kijkje op wat komen gaat weten we nu ook wat beter waar de nieuwe natuurdocu van de 92-jarige natuurfanaat over gaat. Attenborough, die zichzelf zelfs ‘Sir’ mag noemen, gaat in deze natuurfilm in op vijf families binnen het dierenrijk. De gezinnen van tijgers, leeuwen, chimpansees, pinguïns en wilde honden komen aan bod. Een serie met weer een flink aantal roofdieren dus.

Knap staaltje filmwerk

Check hier de kippenvelopwekkende trailer van Dynasties. Met weer een knap staaltje filmwerk en de warme stem van Sir David Attenborough belooft dit weer een flink natuurspektakel te worden. Kan je niet wachten en wil je je hoofd nu al volpompen met dierenfeitjes? Lees dan hier ons stuk over intimiderende beren.

Reageer op artikel:
Check hier de wonderbaarlijke trailer van de nieuwe natuurdocu van David Attenborough
Sluiten